Wireman Creative Commons License 2006.10.12 0 0 56

Hahó,

nálunk is felgyorsultak az események, a konyha kivételével kész a csempe, mindenütt megvan a padlólap és ki is van festve a lakás.:) Mindezt összesen úgy öt nap alatt sikerült nekik véghezvinni. ha ráhajtanak, akkor megy mint a karikacsapás. A parketta hiányzik még.

 

Azt nem értem én sem, miért van nagy különség a lakások készültsége között.

 

Az udvaron úgy láttam, eltakarították a törmeléket meg az építési anyagokat is nagyjából, csak a második ütem homokbuckái voltak ott.

 

 

A kötbérre kiváncsi leszek, mert mi már a teljes rég önrészt kifizettük, anélkül, hogy beszámították volna a kötbért, és a banki hitelszerződést is megkötöttük. Tehát mi szeretnénk megkapni azt az összeget.

 

 

dr. is,

Lehet, hogy ugyanaz volt a hitelügyitézőnk, hát tényleg nem könnyű eset. Egy éve beadott hitelkérelemre nemrég kötöttük meg a szerződést....

 

Engem még az izgat, nehogy megnyissák azt a sétányt, ami a Riverside és a Viza között van, mert nem biztos, hogy jó lenne, ha ott is pöfögnének kocsik az ablak alatt. Ti hallottatok erről valamit? Nekünk az egyik művezető mondta régebben, hogy tervben van a megnyitása, hogy a Riverside felől is be lehessen hajtani autóval a házba.

 

sélli,

köszi a függönyinfót, én a jövő héten szeretnék beszélni az emberkével. Majdnem biztos, hogy nem kérünk redőnyt. Te hogy döntöttél?