Mijo Creative Commons License 2006.10.12 0 0 451

 

Mocskos és gyalázatos játékot űz velünk a politika, tőlem dumálhat csűrve és csavarva a történések köré vonva bárki amit akar, számomra az ilyen mondatok az egyértelműek és sokkolók: "kilátásba helyezték a gyógyszergyártók, hogy kivonják a forgalomból az olcsóbb gyógyszereket a hasonló hatékonyságúak választékából"!

 

És ebbe nem azok fognak belepusztulni, akik a bajt hozzák a fejünkre, hanem mi, a mindenkori szenvedő alanyai, mindenkori játékszerei olyan hatalmasságoknak, kik szemében annyit számítunk, mint egy fűben lapuló rakás szar :(.

 

A bulvársajtó olyan, amilyen, de most egy ilyen forrásból idézem, az intenzív osztályon fekvő Rubint Réka kapcsán a következő sorokat:

 

"Norbi nem érti, miért kellett a feleségét magánkórházba vinnie, hogy megmentsék az életét. Hiszen sok millió emberhez hasonlóan ők is sok százezer forint járulékot fizetnek a társadalombiztosításnak..."

 

Én azt hiszem, nem csak a Norbi nem érti mindazt, amit százezrek, milliók nem értenek már évtizedek óta ebben az országban :(((.....

Mely országból épeszű orvos különösebb hezitálás nélkül mielőbb odébb áll.

 

Mijo