deltoid Creative Commons License 2006.10.12 0 0 908

Amúgy biztos ők is jól állnak az akadálymentesítéssel. :-)

 

Újabb gyöngyszem:

A romániai Konstanca megye rendőreinek nem mindennapos akcióban kellett részt venniük: egy juhász velük kerestette meg a juhait.
30 juhot kerestek meg a konstancai rendőrök, miután egy juhász feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A juhász azt állította, ellopták és elhajtották az állatait, így az ügyben vizsgálatot kért, a bűnjelet, a juhokat pedig a rendőröknek kellett előállítani.

<!-- var uniq=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // billboard banner var oldBillboardHeight = 60; var oldBillboardWidth = 0; setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); var i = 0; function setBillboardHeight() { h = getobj("billboardbanner_innerside").offsetHeight; if (h == 0) h = getobj("billboardbanner_innerside").clientHeight; o = getobj("billboardbanner"); if (h > oldBillboardHeight) { o.style.height = h + "px"; oldBillboardHeight = h; } w = getobj("billboardbanner_innerside").offsetWidth; if (w != oldBillboardWidth) { ww = parseInt(getobj("billboardbanner").offsetWidth); getobj("billboardbanner_innerside").style.left = parseInt((ww - w) / 2) + "px"; oldBillboardWidth = w; } setTimeout("setBillboardHeight()", 1000); } //--> <!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

A nyomozáshoz egy egész osztagra volt szükség, míg megtalálták a nyájat a Fekete-tengert a Dunával összekötő csatorna mentén. Miután az állatok előkerültek, a juhász bevallotta: hamis volt a feljelentés, hiszen a nyáj egyszerűen elfutott, mert megijedtek egy kutyától, neki pedig nem volt járműve, amivel utolérhette volna őket. A hamis riasztásért és a rendőrök megdolgoztatásáért a juhászt végül pénzbírságra ítélték – ő azt állítja, a dolog még így is megérte neki.

(Hírszerző)

Előzmény: 60-1124-1 (907)