Édes-drága!
Sajnos szereptévesztésben vagy, de ennél jobban zavar az a tócsa, ami összegyült a monitorom alatt az izzadságcseppjeidből. A helyzet az, hogy itt nem Te vagy a boncmester, hanem én. Te a boncnokolt vagy, mert ez a Te boncasztalod azóta, mióta hagytad, hogy elbirtokoljam Tőled. De szerencséd van, ma reggel ritka méltányos hangulatban ébredtem, tehát teljesitem a kivánságod:
Smink nélkül azért nem nézek ki ennyire jól, de ezzel minden nő igy van. Amennyiben természetes szépségemben is szeretnél látni, nappali fényben, retus nélkül, arra is mód van. A Hősök tere helyett most a Kossuth teret ajánlom, délután 5 és 6 között szerintem megfelelő lenne. Apropó! Nem láttalak a Felelősök Falán, esetleg saját kezüleg is megtisztelhetnéd egy aláirással az egyébként meglehetősen illusztris társaságot.
Sajnos most mennem kell fodrászhoz, ezért már nincs időm reagálni az Általad ide maszatolt butaságokra, de nem felejtem el, mint ahogy a házassági tanácsadást sem, bizhatsz bennem. Akkor most egy kis szünet, addig elmondhatnád, mi kifogásod lenne az aktom ellen!
Imádat, ok nélkül: R.C. :)