Törölt nick Creative Commons License 2006.10.12 0 0 1407
Azért nem ugyanaz ha a mérget belélegzed, vagy megeszed, ráadásul amiket én méregnek nevezek, azok nem (csak) azért szarok, mert káros anyagok vannak benne, hanem mert egy csomó fontos anyag meg ki van belőlük spórolva. És nem mondtam, hogy egy elhízott ember napi egy óra mozgással kezdje(a futást meg példának mondtam, lehet úszás, kosár, foci, fallabda, akármi), hanem hogy addig jusson el, és utána azt állandósítsa. És akkor nem fog nehezen lábraállni. Meg amúgy a beton ellen vannak megfelelő cipők is, de mondom mégegyszer, a futás csak példa, és amúgy is sok embernek van lehetősége puhább úton is.

Viszont logikai hibád, hogy ha valaki pont a diétás kajákat szereti, akkor miért hízott el? Vagy mégsem szereti, csak elviseli, mert azt mondták neki, hogy attól karcsú lesz? Pont azt mondom, hogy ne szenvedjen, és ebbe beletartozik minden önkínzó módszer, így az olyan diétás kaják is, amit nem szeretünk. Amúgy meg a természetes ételek között is vannak alacsony kalória tartalmúak, ilyen például rengeteg gyümölcs, nem tudom minek kell vegyszerekből készült cuccokat enni(és itt most nem érdekel, hogy a gyümölcsöt milyen vegyszerrel kezelték, az olyan sokat nem számít, mint azok a dolgok amiket bizonyos diétás ételekbe raknak).

És én nem mondtam egyedüli üdvözítő dolgot, én azt mondtam, hogy ébredjen mindenki fel, és nézze meg hogy él, és gondolja át először magától mit kéne változtatnia, és ne pedig kész receptekbe ugorjon bele. És ne dőljön be a sok hülyeségnek.

Ja, és ne hidd hogy én nem voltam kövér, úgy is jól éreztem magamat, nem akartam én fogyni, mert kórosan kövér nem voltam, ezért minek is, csak hát én meg futni szeretek(de korábban valahogy mindig volt más dolgom, és nem értem rá), annak meg mellékhatása a fogyás. De még most is vannak akik hozzám hasonló paraméterekkel még fogyni akarnak, mert ugye a soványság a menő manapság. De azt nem mondod, hogy 1 tábla csoki egy óra futás? Ez így biztosan nem stimmel.
Előzmény: tanuki (1372)