rev251 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 9475
A cigányokról egy dolog idekívánkozik:
Őrájuk építhetjük az elhasznált (szemétre dobott) termékekből a nyersanyag visszanyerését, NAGY méretekben. Ez óriási nyereség (versenyelőny) lenne Magyaro.-nak.

Indokai/okai:
1. kicsiben ma is csinálják (vö. fémtolvajok, de nemcsak az, hisz van hivatalos bontó és roncstelep is, de akár az akkufeldolgozók)
2. Megvan hozzá a kultúrájuk (nézzetek körül Romániában, a cigányvajda háza mintha miből épült volna...), egyébként ld. 1. pont

3. Kellően struktúrált a társadalmuk (kicsit kívül állnak a "hivatalos" társadalmon, de a klasszikus cégbeosztás a nagyfőnöktől a melósig megvan)
4. Végre kapnak ÉRTELMES feladatot. Ez nagyobb segítség integrálásukra, mint bármilyen segély, ingyenlakás, politikai korrektség, vagy gumibot kontra jogvédelem (ez utóbbi kettőt használják nagyon rosszul). Mi több, örülni fognak neki (tehát nem lesznek ellenségesek, és a cigányutálat is a törikönyvekbe lesz száműzve).

Lesznek olyan polgártársaink, akik kissé sötétebb bőrűek, és az átlagosnál gyakrabban foglakoznak effélével, mint cégvezetők vagy kétkeziek. És ENNYI
Előzmény: nájckingdom (9469)