Tuci12 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 70
Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni tőletek, látom hogy tapasztalatban nincsen hiány a fórumon.

Fiatal lány vagyok, és már 1,5 év óta gyötör állandó nyakmerevség, nyakfájás, fejfájás. Állítólag a probléma a gerincem felső szakaszán lévő nagy „csigolyagubanc”-ból ered, amiatt sugárzódik ki a fájdalom a nyakamra, a vállamra. Ha éppen a nyakam enyhébben fáj, akkor a csigolyáknál kezd jobban szúrni és a jobb karomat alig bírom felemelni. Szóval elég sok helyen jelentkezik a fájdalom, és sajnos a vállamban meg a hátamon is az izmok görcsösek és csomósak, kevésbé stresszes helyzetekben is fájnak. Nem is beszélek az állandó fejfájásról, kimerültségről és a rossz fizikai és szellemi közérzetről.

Voltam már egy csontkovácsnál (kiropraktőr ) Budán, kb 6-7 alkalommal, aki 15 perceket kezelt egy alkalommal, nem is keveset kért, igaz már 2 hónapja nem járok hozzá, de nem éreztem olyan nagyon jelentős javulást.

Szerintetek kihez érdemes elmennem, aki odafigyel az emberre, és megfelelően jár el, tehát először kilazítja a gerinc menti izmokat és utána kezdi el a kimozgatásokat. Az izomcsomók megszüntetése is a csontkovács feladata, vagy azzal gyógymasszőrhöz kéne mennem? Egy vidéki reumatológus már 4 szer csinált rajtam egyetlen egy fogást, amivel szerinte sikerült az egyik fő gonosz csigolyát rendbe rakni, de sajnos a 4ből csak 1szer éreztem azt, hogy igen, végre, milyen könnyű a karom és a nyakam is csak mérsékelten fájt, és ez csak 1 hónapig tartottL

Légyszíves adjatok tanácsot, hogy szerintetek kihez forduljak a panaszaimmal, mitévő legyek? Nagyon megköszönném!!

Tuci