I-shift Creative Commons License 2006.10.05 0 0 98

1.) Én nem tudom, hogy te ki vagy, te sem tudod, hogy én ki vagyok, tehát nem tudjuk megitélni, hogy ki mit és mennyit tud cégen kívül és belül, de ez lényegtelen is...

 

2.) Sok topiktársnak igaza van, soknak nincs, ez mindíg attól függ, hogy KI és MIÉRT bírál. Vannak szakmailag fajsúlyos bírálatok, amire odafigyelünk, és van a "Mari néni

a piacon" szindróma, amiken jókat derülünk néha, mint pl. a befejező mondatodon.

 

HIDD EL, HOGY EGY TENDEREN NEM LEHET CSALNI!!!

 

Ma már annyi fellebezési és jogorvoslati lehetőség van, amivel élni lehet, élni kell,

egy 6-9 fokozatból álló rendszerben, amibe emberek százai vannak bekapcsolva,

nem lehet kijátszani, legfeljebb elb***ni...

 

3.) Szerintem az Alfa maximálisan odafigyel az UTASOK és az ÜZEMELTETŐK igényeire. El nem hinnéd, hogy hány órát utazunk utasként a buszokon, nézve a reakciókat, véleményeket, és ezt azonnal visszavezetjük a gyártásba.

 

4.) Mindnyájan megmosolyogjuk a prototípusokat, sőt, néha röhögünk rajta, így igaz! De tanulunk a hibákból, hasznosítjuk a tapasztalatokat, FEJLESZTÜNK!

 

Nem csak a terméket, hanem a kapcsolatot az utasokkal, vevőkkel, felhasználókkal.

 

Megnézümk, meghallgatunk, vitatkozunk, magyarázunk (nem magyarázkodunk, arra nincs okunk!), ezért írok én is itt és most.

 

5.) A busziparban átfedések vannak.

Ugyan azok az emberek, alvállalkozók dolgoznak több buszgyárban is, és mivel emberből vannak, különböző módon teljesítenek.

 

Természetesen egy 30 éve és horribilis állami pénzből kifejlesztett, majd elkótyavetyélt cégnek nagyobb lehetóségei vannak, mint egy 3 éves, teljesen magántulajdonú, segély és támogatás nélkül múködő üzemnek.

 

6.) Ismerem az EU legtöbb gyárát.

Van, amelyik jobb, van, amelyik rosszabb.

 

A mi saját szegénységi bizonyítványunk, ha a rosszabbak közé tartozunk.

 

7.) Én is jó busznak tartom az MAN-t, de az, hogy az Alfát szeretem, nem jelenti azt, hogy ettől mást útálnom kéne, azt is szerethetem, ha objektív vagyok, márpedig hidd el, az vagyok!