nájckingdom Creative Commons License 2006.10.05 0 0 9467
"a cuculizmus megszûnte után gyakorlatilag újra kellett építeni a gazdaságot. "
"nálunk volt egy cuculizmus, az csõdbe ment, majd a helyén 16 év alatt kellett felépíteni az ország termelõi kapacitását."

Te hol élsz? Én a cuci bukása óta TERMELŐKAPACITÁS terén csak LEÉPíTÉST láttam, épülni főleg olyan épült, ami a fenntartható(bb) gazdaság veszteség-oldalán van: főleg bevásárlóközpontok, irodaparkok, lakóparkok, autósinfrastruktúra. Mindez többnyire jó termőföld elpusztításával. Mind a mezőgazdasági, mind az ipari termelés jelentősen csökkent, csak a fogyasztás nőtt. Belátható, meddig mehet ez. Megvan a saját hazai ingatlanbuborákunk.
Ami a gazdaságban működik, és ténylegesen termel, azt régebbről örököltük és még nem értek rá a divat szerint elpusztítani. A cuci jól-rosszul (inkább rosszul, de mégis) eleinte fenntartotta-továbbműködtette a korábbitól kisebb hatékonysággal, ami előtte volt. Amit a cuci építészek, stb. tettek hozzá, az már rossz (pl. panel). Azonban még ettől is lehetett hanyatlani a gazdasági végromlás felé, ez az utóbbi 16 év.
Nem a komcsikat dicsérem, az utóbbi 16 évben ők jól prosperálnak, a negatív folyamatok java az ő komprádor-burzsoá ténykedésük eredménye. Te nem olvasol Bogár Lászlót?
Előzmény: lcoder (9465)