7/9 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 1105

Szia!

Szóval lány vagyok. Igaz, kicsit idősebb kategória mint Te... sajna.
Nekem 1 kicsit más jellegű problémáim vannak, ha visszaolvasol kb. nyárra akkor megtudod.
Igen, tanácsot adni nagyon nehéz dolog, még ismerősnek is. Viszont azt tudom, ha elmondhatja, leírhatja a problémáját az ember már akkor is megkönnyebbül.
Ezért írtam neked, hogy írd le a hosszabb verziót, hátha jobb lesz.
Örülök hogy segíthettem 1 picit azzal, hogy meghallgattalak, hogy meghallgatlak.
Sajnálom azt, hogy egyáltalán létezik ez a topik, hogy vannak boldogtalan emberek, hogy egyáltalán 1 kapcsolatban felmerülhet a kérdés, szeret vagy kihasznál.
És azt is sajnálom, hogy a mai eszemmel, vagy mondhatnám tapasztalatommal nem lehetek annyi idős mint most Te, mert úgy érzem egész más életet élhetnék.
Persze tudom, a ha-val kezdődő mondatoknak nincs értelme, de olyan jó néha belegondolni mi lett volna ha...
Biztosan úgy van, hogy mindenkinek a saját kárán, okulásán, tapasztalatán kell megtanulnia az élet dolgait, de ezt néha olyan igazságtalannak érzem, mert olyan rövid az élet.
Ne haragudj az eszmefuttatásért és a közhelyekért, de most ez így kijött belőlem, mostanában nekem sincs sajnos jó hangulatom.
Úgy érzem, az egész életemet elrontottam, tehetetlen és béna vagyok. Benne vagyok 1 olyan helyzetben, amiből egyre kevesebb kiutat látok.
Viszont még nem vagyok a beletörődés szintjén sem. Nem akarok úgy élni mint most, változtatni viszont nincs erőm és bátorságom.
Remélem rendeződnek a dolgaitok és minden rendben lesz veled... vagy így,... vagy úgy és ezt, valamint a hasonló topikokat csak azért kell majd látogatnod hogy felmossál másokat akik a padlón vannak.
Előzmény: HopefulGirl (1104)