Jahno Creative Commons License 2006.10.03 0 0 3454

Most mondanám, hogy itten szépen kle van írva, hogy nem is olyan gonoszak:

 

http://www.bsa.org/hungary/upload/BSA%20Newsletter_2006_01-2.pdf

 

De ez olyan, mint az USA nagykövetség, amikor írják a weboldalon: "Az Egyesült Államok szívesen látja a turistaként, üzleti célból vagy tanulás céljából érkező utazókat."

 

Aztán próbáljon meg az ember vízumot szerezni, mert én amerikai céghez mentem volna ki kis "gyárlátogatásra", aztán mondják, mutassak dokumentumokat mivel kötődök az országhoz. LAssan 10 éves a cégem, ott ugye alkalmazott voltam, aztán kb. 3 éve tulajdonos, a bevételek nőlnek. 1 éve vettem fel autó hitelt, lakásnak a felénél járok, asszony van, ilyesmik. Aszongya ez kevés, mert biztos kint akarok maradni, meg dolgozni, meg mutassam miből fogok ott 2 hétig élni. Bankszámlakivonaton éppen volt 1millió, másikon is még majdnem ennyi, mondom ebből. Aztán csak hümmögött, hogy még ez sem az igazi, odakint valamiből akkor is el kell lennem, pénz nélkül nem mehetek.

 

Aztán az amerikaicég írt pár szerelmeslevelet, amivel 1 évs vízumot sikerült is újítanom, de full felelősségvállalást ígértek, meg visszaküldenek, meg ilyen dumák. Ennyit a szíves vendéglátásról arrafelé :-)

 

Gondolom BSA is lehet hasonlóképpen, mert mi csak tanácsot adogatunk, szakértgetünk, beszélgetünk, kávézgatunk, senkit nem bántunk, oszt jön egy feljelentés, ezek meg már szakértősködnek is, hiszen a terep rég fel van mérve, szoftverek bemutatva ott a nagy dossziéban, vagy pont fordítottja, be sem bírták mutatni, nézzünk csak körbe.

Előzmény: szenyor Lopez (3453)