Logofet Creative Commons License 2006.10.02 0 0 13200

   Öcsécske, nekem nem a sportág történetéről van fogalmam. Te, ha jól emlékszem, valamit az alattomosságról gagyorásztál kézilabda ürügyén, meg hogy mekkora a különbség ebben -is- a nők és a férfiak között. Ha valaki játszotta ezt a játékot, az nem beszél róla ekkora ostobaságokat mint te, még akkor sem, ha egyébként fel tudja sorolni az összes edzőt. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy azért mégis jól emlékeztem a névre, súgó nélkül is. Az ember meg tényleg idegbeteg volt, ráadásul -egyébként nagyszerű játékos- felesége nagyon rosszul játszott, lecserélte, ami nem volt szokása. Táláld ki, melyik meccsen!

   Az a te -egyik- bajod, hogy minden csőbe be lehet húzni. Ezeken a fórumokon már több csövet jártál meg, mint egy sokat használt csőgörény. Nem is tudom, miért pont ez a szó jutott az eszembe rólad. Talán a hollow kifejezés és viselkedésed miatt. Meg mert szar alak vagy. Tudom, kicsit nehéz feladatot adtam most neked, de majd megérted egyszer. Addig is további kellemes őrjöngést kívánok!

   P.S.: Egy pillanatra elfedkeztem szovjet elvtársaink iránt érzett olthatatlan szenvedélyedről, legközelebb a dán kézilabdáról írok neked, remélem majd arról is találsz ideillő idézetet.  

Előzmény: kívül a magyarázat (13198)