Mr Spock Creative Commons License 2006.10.01 0 0 1164
Kedves elemes,

A fidesznek volt egy kemény javaslata azonnali és erőteljes ktgvetési kiigazításra, hosszú távú stabilizációval egybekötve.

Hol lehet ezt latni. Az eddigi linkek semmi ilyesmit egyszerre nem mutattak.
A "Miniszterelnoki Hivatal" szoveg viccesen elegtelen, feluletes es politikai celok mellett semmi komoly iranyzatot nem jelez. De mondom, ha van valami tenyleg komoly, erdekelne.

Egy februári MNB tanulmány vetette fel, hogy Richard Wyplosz koncepcióját kellene Magyarországon megvalósítani -- más, hitelességi problémákkal küzdő országokban bevált, gyors stabilizáció stb

Nem tudom mi volt az MNB tanulmanyaba, azt sem tudom hogy ki az a Woplosz, de azt tudom hogy nincs olyan hogy "gyors stabilizacio" anelkul hogy valahol ne talaljanak olaj lelohelyeket, vagy uj aranybanyakat (:-), UGY hogy a nep ne sinylene meg valahogy.

Igazi stabilizacio (lassu) csak akkor lehetseges, ha egy orszagon belul kialakul UJ MUNKA, es igy uj produkcio, ami uj es tobblet ertekhez vezet. Amig mindenki a meglevo egy pakli kartyat probalja ujrakeverni, es attol varja hogy a pakliban hirtelen tobb legyen mint 52 kartya, az teved.

Gabor
Előzmény: elemes (1160)