Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 13183

Szia Logofet!

 

Csak óvatosan, semmi kézilabda :))). Csak egy kicsit, már úgy sportolói kíváncsiságként, hogy a homályba lehet nagypályán k...lab....i? Rejtjelezve, hátha a vén kappan nem érti. Ott nagykapura dobáltak az ősök, vagy csak le volt rövidítve a pálya? 45 éve vagyok a világon, de még ilyenről nem hallottam.

 

Én nem láttam Hajós minden megmozdulását a HH-ben, sőt, igazság szerint az elmúlt évben alig-alig láttam HH-t. Lehet, hogy változott ő is, ezt nem tudom megítélni, épp ezért.

 

Érdekes fej, mint írtam különc. Általában szeretem a különleges embereket, furcsák, néha tanulságos a mondanivalójuk, összglobál figyelemre méltóak.Volt ilyen érzésem a malter-értelmiséggel kapcsolatban is. Tévedtem. Neked volt igazad.

 

Hajós különleges színfolt volt. Hát nem egy Verebes, de azért jó volt. Anya nem szerette /a feleségem/. Érdekes pofa, az tagadhatatlan. Nem tudom, hova rakjam, volt jó poénja is, volt szörnyű is. De nem ez a lényeg. Hibázott szerintem. Tudom, nem értünk egyet. Ez nem baj. Nem volna jó, ha nem tudnánk vitatkozni.

 

Asszem, lehet tenni a kettészakítottság ellen.

 

Szerintem, nem, s már lehet hogy én sem akarok. Nem akarok együtt lenni egy placcon Kerényivel, Budaházyval, Rogánnal, Áderral, Pokornyval, de főleg Bayerral és Schmidt Máriával nem. Kiver a víz, ha ezekre az alakokra gondolok, s főleg akkor, ha azt hallom, hogy ezek képviselik Magyarországot bárhol.

 

Ha ők vannak a másik oldalon, akkor én nem akarom betemetni az árkot Logofet. Csak mélyíteni.

 

Hajósról nem vitatkoznék többet, azt hiszem, nagyon nagy a szakadék kettőnk között.

 

Valóban zárjuk le, már én is kifröcsögtem magamból a támát. Ez van, túl indulatos vagyok. Szakadék nincs közöttünk, bár viták már voltak, de ez így egészséges. Azért még sörözhetünk :))). Magaddal persze, vagy én magammal, vagy csak mittomén, majd a malteros magyarázza.

 

Jó éjszakát neked, s mindenkinek!

 

BabaLaci

Előzmény: Logofet (13181)