Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 13182

Akkor most újabb nicktől kell búcsúznunk, vagy csak sima törlés volt?

 

Laza törlés. A malter-értelmiség hozzászólásainak értékelése. Majd jön Mengele méltatása újra.  

 

Mindenesetre Verebes hülye demagógiája, kényszeres buta egyensúlyozási próbálkozásai kifejezetten idegesítettek, Hajóssal ilyen problémám eddig nem volt.

 

Azért van egy kis különbség. verebes egyéniség, általam nagyon tisztelt közéleti szereplő /is/. Több mint 30 év munkája áll mögötte. Már gyermekként szórakoztam a poénjain, halgattam a zenéit /már amit halhattam/, stb. Nem lehet kikerülni, nem lehet a véleményén átlépni. Pomázon persze minden egyszerűbb, onnan mindenki hülye és barom. De én Verebesen nőttem fel, többek között. Azért Verebes nem azonos kategória Hajóssal. Hajósnak még ki kell alakítania saját magát. Amit eddig nyújtott, az nagyon csekély.

 

Először is, hogyan képes elmenni értelmes ember a HírTV-be egyáltalán, de a Szabadság-téri sajnálatos események után meg pláne?

 

Hát igen. Hajós állítólag vérliberális. Akkor mit keres a Hírtv-ben, s főleg miért szolgálja a hírcsatorna érdekeit pl. a széthúzásban? Mit akar elérni azzal a buta agyával, hiszen a kormány megválasztódott, s ha Orbánt szeretné helyette, akkor legalább azt is megtudtuk, hogy síkhülye a gazdasághoz.

 

Az meg a legelkeserítőbb, ahogy némely médiageci hirtelenjében véleményformáló értelmiséginek kezdi érezni magát.

 

Sajnos ez az igazság. Ebben az országban a médiahősök azok, akik 3 hétig összezárva kínlódnak egymással, s ezt az alulművelt ostoba nézőközönség nyálcsorogva támogat. A Mónika-show és egyéb már nem is említve. Nem kizárt, hogy még Isaura részére még most is gyűjtenek, s Kunta Kinte is rabláncon várja az adományokat. 

 

Hát mennyivel értelmiségibb Hajós, mint Géza bácsi a hevesi gimnázium történelemtanára?

 

Hát ez jó kérdés. Találó.

 

Előzmény: Alpári Gnác (13180)