Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 13179

Szia Logofet!

 

Csak azért is, bár látom volt egy kis tisztogatás, így nem tudom mi volt a konkrét problémája a jóembernek.

 

Hát igen, volt egy parasztos beírás, olyan kőműves módra. A vén szenilis a szia köszöntésemből és a kézilabdás megjegyzésemből valamilyen érdekes módon levezette, hogy a fiúkat szeretem. Pontosan nem értettem a levezetés logikáját, valahogy megmagyarázta, hogy mivel neked régen volt egy kézilabdás mondatod + én is tegnap a sakkórák kapcsán szintén leírtam a kézilabda szót, ez a tapló szerint

 buziságra utal. Ezt még most sem értem, de öregkorban előfordulnak az ilyen zavarodottságok. Mivel elég sokrétűen foglalkozott vele, komoly életképeket írva a véleményéhez, fix testhelyzeteket, gyanítom hogy sokat fantáziál a homoszexualitásról. Érthető, egy fiatal feleség mellett egy unalmas irodában már csak ez marad a klimax után, csak sajnálatos. Másra kivetíteni a saját problémáját főleg, de ez legyen az idióta baja, a feleség meg beéri majd a postással.....

 

De ennyi elég belőle, nem érdemli meg a ráfordított időt.

 

Értem amit mondasz, de -talán azért mert én 6 évvel fiatalabb vagyok, és hosszú távra tervezek :-)

 

Jó neked :)). Én most kizárólag az életbenmaradásra koncentrálok /vállakozásilag, hű de jó kis szó:))/, mivel erősen támadva érzem magam a kiigazítások miatt.Mondhatni,be vagyok szarva, erősen borúlátó vagyok. De ezt majd egy év múlva is megvitathatjuk, jogos volt-e.

 

nem gondolom, hogy bele kellene nyugodnunk a kettészakítottságba.

 

De tenni sem tudsz ellene. Nincs olyan jobbos, akit meggyőznél akár itt az indexen, akár máshol. Fogadásom van rá. Legalább söröznénk egyet :)). Mármint magaddal, mert állítólag egymás másodnickjei vagyunk. A tapló szerint. Tehát itt nem lesz kiegyezés a büdös életben soha, olyan stílust alkalmaz a jobboldal, ami kimondottan tetszik a párszázezer polgári körös szerencsétlennek, akik csak a balhéban találják meg a véleményalkotás lehetőségét. Pl. Jakab, aki most éppen a mezőgazdasági munkák kellős közepén kizárólag a saját politikai céljai érdekében utcára küldi a szélsőséges, s halmozottan hátrányos helyzetű gazdákat.

 

Nincs más, el kell fogadni a kettéosztottságot, s így marad ez évtizedekig. De ne legyen igazam.

 

Te viszont lehet hogy ideges leszel mostanában, ha sokáig tart a web site készítés.

 

Na ja. Nem egyszerű, olyan dolgokat kell tanulni, amit még soha. Régebben érdekelt a számítástechnika, még gépet is próbáltam összeszerelni, de ez új. Látok benne még üzletet is, küzdök :))).

 

de szerintem kicsit túlzóan ítéled meg Hajóst. Ez szíved joga, csak azt gondolom, mielőtt az ember kemény ítéletet mond valamiről, esetleg utána, érdemes meghallgatni más érveket is

 

Érvek azok jöhetnek, erről szól ez a fórum is.

 

De Hajós Verebest követte a Heti Hetesben, mondhatni pótolták. Nem volt olyan sikeres, mint a Verebes, hanyatlott is a nézettség. De Hajós megpróbálta beteljesíteni a feladatot, keményen kritikus volt a Fidesszel kapcsolatban /ami fő elem volt a Hetiben/, elég véresszájú volt ahhoz, hogy utána ne menjen el a Hírtv-be. Döntsük el végre, hogy mit is akarunk. Hajós szerint akkor most Orbán kell? Mit akar a szarkeverésen kívül? Lemondatni valakit? S ha nekem nem tetszik a Heti Hetesben? Telefonálok és lelép? Csak mert elmondtam a véleményem, már főlehajtva elkullog?

 

Maradjunk annyiban, hogy szerintem hülyeség volt, s előbb-utóbb ezt ő is beismeri.

 

+ szerintem nem fognak utána kapkodni egy ideig. Tehát van ideje gondolkodni.

 

 

 

ui. Ne használd többet a kézilabda szót semmilyen mondatban! Lebuziznak rögtön, bár ez inkább csak az elfeledett malter-értelmiség számára irritáló :))))

Előzmény: Logofet (13177)