Logofet Creative Commons License 2006.09.27 0 0 13177

             Szia BabaLaci!

 

   Csak azért is, bár látom volt egy kis tisztogatás, így nem tudom mi volt a konkrét problémája a jóembernek. Mondtam mindig, hogy téglatest alakú tablettákat kéne gyártani, mert így sokaknak elgurul a gyógyszere.

   Értem amit mondasz, de -talán azért mert én 6 évvel fiatalabb vagyok, és hosszú távra tervezek :-) -nem gondolom, hogy bele kellene nyugodnunk a kettészakítottságba. Akkor már szakítsuk 6 felé. Szóval, szerintem ilyen felfokozott állapotban is lehet értelmesen és kevéssé elfogultan véleményt mondani dolgokról. Az igaz, hogy le kell higgadni, mert felfokozott érzelmi állapotban az ember gyakran mond és tesz olyat, amit nem kéne. De szerintem már volt idő megnyugodni.

   Te viszont lehet hogy ideges leszel mostanában, ha sokáig tart a web site készítés.

   Számtalan médium ide, számtalan médium oda, ma a televízió és egy-két rádiós műsor -kizárólag csúcsidőben- az, ahol sokakhoz eljut a véleményed. Most azon lehet vitatkozni, hogy érdemes-e kihasználni egy ilyen lehetőséget -óvakodj a görögöktől jeligére-, de szerintem kicsit túlzóan ítéled meg Hajóst. Ez szíved joga, csak azt gondolom, mielőtt az ember kemény ítéletet mond valamiről, esetleg utána, érdemes meghallgatni más érveket is. Asszem, most nem jutunk egyetértésre, de túléljük.  

Előzmény: Törölt nick (13174)