Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 13174

Kedves Logofet!

 

Vigyáznom kell, mit írok, már a megszólítás sem mindegy a fórumban dühöngő okostojásnak. A "Szia" megszólítás érzékeny területén kapta el a fickót, tehát módosítok, ezzel még nem volt baj. De majd lesz.

 

Remélem jóllaktál és megnyugodtál.

 

Igen. Néha felhúzom magam. Elvégre a ki akar élni 200 évig :)).

 

Ennek kellene történnie szerintem. Természetesen nem egy hosszúra nyúló felolvasó-év keretében. De megtörténhetne ez különböző médiumokban, szakmai- és civil szervezetek állásfoglalásában, ilyesmiben.

 

De hiszen meg is történik. Számtalan újság létezik, az internet elterjedésével pedig elég sok publikálási lehetőség adódik. Fórumok, blogok, újságok nyilt internetes lapjai. Azért nem kell egy olyan tv-hez bejárni, amit hónapokig szidtam.

 

Épp ezért, nagyon is fontosnak tartom, hogy az emberek ügyekről pártszimpátiától független véleményt alkossanak, és azt el is mondják

 

Ez szinte lehetetlen. Ilyen felfokozott közegben, amikor a pártok csatáznak, jelképeket, nemzeti, polgári szavakat sajátítanak ki, s ezzel eleve meghatározzák a többiek hovatartozását, akkor már nem lehet függetlenként meghatározni magunkat. Legfeljebb az, aki tojik az egészre, apátiával figyeli a dolgokat. Van ilyen is. De nehéz kívül maradni.

 

Azt is fontosnak tartom, hogy ne hagyjuk a média teljes felosztását. Magyar Nemzet vs. Népszabadság, ATV vs. Hír-Tv, Heti Válasz vs. 168 óra és így tovább. Ugyanis így teljesen elveszik a kontroll.

 

Ez a média már így marad évtizedekig, hacsak fel nem vásárolja őket a másik oldal. Kialakultak az olvasótáborok /pl. a jobboldalon szinte kötelezővé tették, ajánlották a Magyar Nemzet olvasását/, ezen már nem tudunk változtatni.

 

Na mindegy, most mennem kell, nyűglődök egy internetes honlappal, próbálok készíteni egyet magamnak. Tán' nem 45 évesen kellett volna elkezdeni, úgy érzem :)). Majd belejövök.

Előzmény: Logofet (13170)