Simple
2006.09.27
|
|
0 0
1172
|
Én úgy tapasztaltam, hogy a legnagyobb "aggódalom" az újrakevert cd-ket illetően a dob hangzása miatt van, pedig szerintem Mustainnek az egyik legfőbb célja pont az volt, hogy az szóljon jobban, mint az eredetin. Én - mint dobos - azt mondom, hogy a leginkább a pergő hangzása adja meg az egész dobhangzás minőségét, és bizony az mind a Ruston, mind a Countdownon kifejezetten rossz! És szerintem tényleg fel lett javítva minkettőn. De! Sajnos nem csak a pergőt állította másra, hanem a lábdobot is, ami mindkét album esetében hiba szerintem, hisz azok viszont klasszikusan jól szóltak! Tehát egy keverék jött létre, és akkor még csak a dobokat említettem!
Vannak hozzárakások, átjátszások stb. Szerintem ezek nem javítanak vagy nem-javítanak, hanem érdekességképpen kell őket kezelni. (Persze már sok szó esett a fórumon ezekről.) Ugye például Dawn Patrolban gitár!!!
Sajnos a többi újrát nem hallottam, de hogy a Youth-hoz és pláne a szinte tökéletesen szóló Cryptichez mit tudott hozzátenni...????? (Ha valaki tudja, mondja!)
Szóval ezeket gondolom. |
Előzmény: z.grego (1170)
|
|