Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 13169

Szia Logofet!

 

Hátulról kezdeném a dolgot.

 

Mindezek után azt kérdezem: Miért is lenne jó az egyetértéseddel találkozó megfogalmazás?

 

Mert akár én is írhattam volna. Már topikokban nagyjából így írtam le, nem ilyen konkrétan, de ez volt a lényeg. Max a nácival nem értek egyet, ez nem fedi a valóságot, bár tetszik.

 

Régebben is írtam, sokszor nem olvasom el ismael írásait, csak "belelapozok". Ez most találkozott az érzéseimmel, még a huhogós SZDSZ focirajongók témakörét is kitárgyalnám /bár erre semmi bizonyíték/. De gyűlölöm a hülye és primitív focirajongásokat, még azokat is, amik elméletileg a szurkolás kategóriába illenek. A magyar foci sokkal több támogatást kapott az utóbbi 15 évben, mint amit érdemelt volna, feleslegesen. Számtalan fiatal titánt lehetett volna futtatni atlétikában, úszásban, egyéb vizisportokban, stb, stb. Csak az én időmben sokat segített volna egy lap mondjuk az asztaliteniszben, pedig akkor fillérek voltak. A sakkedzésen lepusztult orosz órákkal játszottunk, pedig nagyon kóser jogoszláv órák voltak a piacon, dehát a kézilabda az első....

 

Na mindegy, csak egy kicsit keseregtem.

 

Nézzük.

 

Azt gondolom, nem meglepő tehát, ha egy médiaszemélyiség -borzasztó szó, de hirtelen nem találok jobbat- úgy érzi, joga és kötelessége megszólalni egy, az egész országot felbolygató ügyben. A jogot egész egyszerűen ismertsége biztosítja számára.

 

Valóban borzasztó. Mármint Hajós mint médiaszemélyiség. Azért ez szerintem erős. Hát nem mondom, szerepelt itt-ott. Még szimpatikus is volt, olyan érdekes különc, színfolt a sártengerben. De azért ez kevés. Olyan valóvilág-szint. Valójában a Verebes helyett került be a Heti Hetesbe, nekem valójában tetszett, a nejemmel ellentétben, alig győztem védeni. Szeretem az egyéniségeket.

 

De nem a Hírtv-ben. Már máshol is leírtam, kikereshető. Ott szövegel, ahol akar, de nem az ellenségnél. Van számtalan lehetőség, főleg egy ismertebb fickónak. De nem ott, ahol nyilvánvaló uszítást hajtanak végre naponta, csak és kizárólag arra van kihegyezve a csatorna, hogy lejárassák a másik oldalt. Tudom, szerinted ez megengedhető, demokrácia, szólásszabadság, stb.

 

De szerintem nem. Van az embernek azért értékítélete is. Nem megyek oda, ahol eddig gyűlöltek, köpködtek. Nem pofázok ott, ahol eddig fikáztak. Vagy mondjam azt, hogy nem szarok oda, ahonnan eddig táplálkoztam? Végül ha eddig véres szájjal Orbánt fikáztam, akkor csöndben maradok, s beismerem a tévedésemet, úgy általában csalódott pofát vágva berúgok a sarki kricsniben és kész.

 

Nem a tettet nézzük, csak azt, ki tette. Az "elkövető" személyéről alkotott vélemény alapozza meg, a hozzáállásunkat. A Fidesz-szimpatizáns egyetért Orbán minden szavával, a Fidesz teljes programjával. A maszop-szimpatizáns ugyanígy van Gyurcsánnyal és az Mszp-programmal.

 

Nem feltétlenül. Bár jobboldalon tagadhatatlanul nagyobb az összetartás, de ez is a problémájuk. Kritika nélküli élet. Minden tökéletes, jó, a vezetük istenek és tévedhetetlenek. De legyen ez az ő bajuk.

 

Bár nem szeretem a "maszop" szót, maradjunk annyiban, hogy éppen a balos tábor az ingatag. Én is ingadozom, sok minden nem tetszik, főleg a mostani csomag sem, ami egyrészt extrém kifizetésekre kényszerít /ami viszont némileg jogos/, másrészt nem látok reformokat, sőt még a beígértek fellazulását is látom. El fog tűnni az egész reform-maszlag, s marad a nyírás.

 

Amit leírtál, csak itt a fórumon igaz. A való élet más.

 

Hajós nem ezt tette. Egyetértek vele, kötelessége volt kiállni, és elmondani amit gondol.

 

Francot volt kötelessége. Ennyi erővel emberek tízezrei kiállhatnának. Költők, professzorok, közgazdászok, tanárok, oktatók, stb.

 

Miért pont az, aki eddig csak hakniban volt jeles, s rögtön a Hírtv-hez ment jajveszékelni. Most világosodott meg, Logofet? Eddig kóser volt Orbán fikázni esténként 500e nettóért? Most meg kibújt az öntudat, vagy akármi?

 

Nem Logofet, ez szemét gyökér húzás volt. Lengyel is azt mondta, hogy mondjon le Gyurcsány. Azért még csípem. De nyávogott a Hírtv-ben 25 percig.

 

Na mindegy. Kicsit hosszú lett, most megyek burkolni. Ha tele a has, nyugodtabb vagyok. Most kicsit ingerült. Majd múlik.

 

Hajós értelmes gyerek, de ez egy szemét húzás volt.

 

BabaLaci

Előzmény: Logofet (13167)