Bélasáska!
Jó sokat érveltem Maaancus ellen. Ha valóban érdekel téged, nézz utána, és ha valódi (nem költői) kérdéseid vannak, konkrét dologról (konkrétan egy-egy dologról, gondolatról, nem általánosságban), szívesen megfelelek. Persze ehhez meló kell, mert én is megnézem, utánanéztél-e, nem csak idelöksz valami hangulatből felbuggyant kérdést.
Ha csak úgy elítélsz, tévedsz, rosszul teszed, nincs igazad, nyugodj csak bele, ez van, én ugyan nem változom.
Ha tuánanézel, amíg utánanézel, addig is van illem-illendőség, van tisztesség, van kultúra, aminek Maancus nem felelt meg, sőt, amit itiport, csúfolódott, illetlen volt, stb., stb., hosszú ideig.
Helyesen jártam el, és járok el vele szemben.
Helyesen járok el abban is, hogy nem kérhet számon rajtam olyat, aminek rég megfeleltem (olysmiket kérdez, miket bőséggel kifejtettem, fejtegetéseimet meg fikázza, csúfolja, stb.) Veled szemben is így vagyok, nem felelek olyasmire, mire bőséggel feleltem, ez fórum, nem valami cset, hogy újra és újra leírogassam, amit már sokszor leírtam.
Ha pedig te minden alap nélkül kétségbevonod (nem mondtam, hogy teszed, de ha megteszed), amit írok, ugyan minek járna neked több válasz? Akkor te is csak afféle híg alak vagy, akinek elég pár egyszerű mondat.
CSerfa