Tywer Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1245

Szia!

Érdekes meccs lehetett : )

Egyet értek azzal, hogy a Sitku - Scott - Trepák hármas felesleges. egyik sem igazi

center, de nem túl jókezű 4-esnek (főleg Trepák ...). Próbálkoznak kintről, de nem túl jól  és pozíciós játékban sem túl erősek . Valamelyik magyar helyett jobban jártatok volna 1 centerrel .

Persze, ha annyi pénzünk lenne mi hoztuk volna el Lópatkót Körmendről. Tirpák pont jó lesz arra, hogy Sitkut kicsit tehermentesítse.

Nem tudom , hogy ha Bódi és Simon játszik , mennyivel másabb a szitu , de én Bóditól nem várnék túl sokat . Simont nem ismerem .

Bóditól én sem várok túl sokat. Meglátjuk mit tud. Simon cserének elmegy, ha jó napot fog ki a padról is hoz 10 körül. Meg bevág vagy 2 hármast.

Egyébként nálunk sem játszott Fülöp , aki tavaly azért jól teljesített , vannak sérültek és a Nyíregy jóval régebben készülhet együtt .

Ja őt bírom én is, voltam már pár Szolnok meccsen mindig tetszett a játéka, ügyes.

Remélhetőleg sehol nem lesz sérült és jól szolgálja majd mindkét csapat felkészülését az a meccs is .

Reméljük. Főleg a miénket :) Ez a pofon jókor jött nekünk, nehogy azt higyjék, hogy nerünk minden meccset.

Amit írtam nem rosszindulatból vagy gúnyolódásképpen írtam !

Én sem!

HAJRÁ Olaj !!

Hajrá NYÍREGYHÁZA!!!

Előzmény: Hz-i (1242)