Szia!
Érdekes meccs lehetett : )
Egyet értek azzal, hogy a Sitku - Scott - Trepák hármas felesleges. egyik sem igazi
center, de nem túl jókezű 4-esnek (főleg Trepák ...). Próbálkoznak kintről, de nem túl jól és pozíciós játékban sem túl erősek . Valamelyik magyar helyett jobban jártatok volna 1 centerrel .
Persze, ha annyi pénzünk lenne mi hoztuk volna el Lópatkót Körmendről. Tirpák pont jó lesz arra, hogy Sitkut kicsit tehermentesítse.
Nem tudom , hogy ha Bódi és Simon játszik , mennyivel másabb a szitu , de én Bóditól nem várnék túl sokat . Simont nem ismerem .
Bóditól én sem várok túl sokat. Meglátjuk mit tud. Simon cserének elmegy, ha jó napot fog ki a padról is hoz 10 körül. Meg bevág vagy 2 hármast.
Egyébként nálunk sem játszott Fülöp , aki tavaly azért jól teljesített , vannak sérültek és a Nyíregy jóval régebben készülhet együtt .
Ja őt bírom én is, voltam már pár Szolnok meccsen mindig tetszett a játéka, ügyes.
Remélhetőleg sehol nem lesz sérült és jól szolgálja majd mindkét csapat felkészülését az a meccs is .
Reméljük. Főleg a miénket :) Ez a pofon jókor jött nekünk, nehogy azt higyjék, hogy nerünk minden meccset.
Amit írtam nem rosszindulatból vagy gúnyolódásképpen írtam !
Én sem!
HAJRÁ Olaj !!
Hajrá NYÍREGYHÁZA!!!