Döme15 Creative Commons License 2006.09.23 0 0 6

Nem igazán tetszik az arogáns stílusod, de ha már ilyen lelkesen kérdezed:

13. éve vagyok a cég egy olyan osztályán, ahol elég sok szál összefut a különböző területekről, és elég sok kollégával tartunk napi kapcsolatot. (nem outsorcing, gondolom kitaláltad) Emellett jelentős ügyfélkiszolgálás is zajlik, nevezetesen hibaelhárítás. Tehát az ügyfelek megítélését első kézből kapjuk, nem statisztikákból, és homályos vezetői szavalatokból.

Elég kis pontok vagyunk (magam is) ahhoz hogy féltsük a még nem kiszervezett állásunkat, innen a "végekről" meg nem igazán lehet ugrálni, hogy majd én megmutatom, meg megváltoztatom, stb... Bármilyen morgolódásra úgyis a "ha nem tetszik el lehet menni" a válasz, és így mentek már el 30 éves munkaviszonyú szakemberek is.

Itt nem igazán tudok "beállni a sorba" magam is, és nem is szeretnék.

Tudod nekem az a furcsa perverzióm, hogy szeretem tisztességesen elvégezni a munkám,kerülöm a súrlódásokat, az attrocitásokat.

Telefontanú?

Komolyan mondod? Nekem nem okoz örömöt névtelenül vádaskodni.

Neked igen?

Persze hogy nincsenek konkrét bizonyítékaim, honnan is lennének?

Soha nem is akartam szerezni.

De látom(juk) amit látok(unk), és még a hülye is észreveszi az ellentmondásokat, mikor a sajtóban megjelenik a tiszta bevételek milliárdjairól szóló cikk, közben lespórolnak téli gumikat autókról (egészen az árokbacsúszásokig), kézmosót a mosdóból, és még sorolhatnám, közben bukott kivitelezők/beszállítók kapnak újra és újra megbízást a cégtől, hanyag szervizek újabb és újabb megbízásokat autójavításra, értelmetlen(nek látszó, hisz valakinek biztos megérte) költekezések, stb,stb...

Nem vagyok bennfentes, legalábbis nem úgy ahogy te gondolod. Mi csak a jéghegy csúcsát látjuk, az igazi biznisz "fent" történik.

Tapasztaltam sok mindent ez alatt a 13 év alatt, jót is rosszat is.

És sajnálom ezt a céget, illetve azt a részét, amikor még örömmel jöttünk be dolgozni, mert jó volt a társaság, a munka, a bérezés, stb... Mert bár közhely, de volt ilyen is. Egy ideje nem látunk mást csak megszorításokat, költséghatékonyságot !

Lehet hogy a Te szemedben ez szánalmas, de ez engem k....ra nem érdekel.

Ha itt dolgoztál volna akár csak 1-2 évet is (mámint a végeken, nem valami menedzseri állásban) akkor tudnád miről beszélek.

Hol élsz te ember? Biciklibelsőben?

Előzmény: rainman (5)