3medve Creative Commons License 2006.09.22 0 0 268
Jesszusom, tudod, mi az also??? Jo, nyilvan tudod, ha megvan otthon.... A harmadik negativ "kedvencem", Dennis Plaxton. Sajat nezetem szerint a Bus Eireann legszebb napja lesz, ha az osszes Plaxton gyartmanytol megszabadulunk, meg a 10 eves Salvador Caetano-k is nagysagrendekkel jobbak. A felso (Alexander Volvo) tok jo, most lattam Edinburgh-ban "eloben". Az ulesek "tartan", azaz skotkockas szovettel vannak bevonva:-).
Papirmakettekhez sajnos nemigen ertek. A weboldalhoz valamicsket, de sajnos meg a sajatunkra, marmint a csaladi oldalra sem nagyon van idom, pedig piszkal miatta a csalad, mert igy lathatjak a fenykepeket, amiket jo messze onnan csinalunk. De egyebkent nem egy ordongosseg egy albumot megcsinalni, irj egy drotlevelet a skye kukkac mail ponnt ie cimre (inkabb nem irom ide eredeti formajaban, ugyis tudod), es megtargyaljuk. Vagy ha megadod a tiedet, irok oda.

A rejtvenyt nemtom. Eloszor esetleg dobd fel a kerdest, erdekel-e valakit, akar-e valaki jatszani, mielott dolgozol vele (plusz email, stb). A baratsagot majd egy pohar jo bor mellett megbeszeljuk, ha egyszer eljutok Magyarorszagra:-); de ahogy elnezem, az meg nagyon soka lesz. Nincs kilometerhianyom, itthon ulo tipus vagyok.... Nem jarsz Irorszag fele:-)?

Ja igen, a "mi" buszos oldalunki: www.garaiste.com
Ez itteni soforok kepeibol van.
Előzmény: PalM23 (266)