Varshi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 808

Hmm, most mégis mit vársz tőlem?

Kicsit fura, hogy a korral érvelsz, meg a km-ekkel, de a félig műszaki érvekkel se tudtál mit kezdeni. Én az első műszaki diplomámat sem éppen tegnap szereztem meg, szóval szerintem hagyjuk, ki mihez ért.

Ja, biztos sokkal kevesebbet ültem autóban, mint Te (Ön?), de ha így belegondolok, asszem magam is vagy 13 éve vezetek -- ha ez számít, mert úgy látom, a tekintélyből érvelést várod el.

 

Bocsáss meg, ha sértő voltam, sajnos pont kiestek olyan részek a hsz-ből (a fele kimaradt!), amik tompították az egész élét, és nem kicsit elkerekedett a szemem, mikor megláttam, milyen személyeskedőnek LÁTSZIK a hsz-em úgy, hogy a "szebbik fele" nincs ott. A javítás se ment át. Ezért mondtam, hogy hagyjuk az egészet.

 

Beszélhetünk sok mindenről, de így is elbasztam 3 órát a gépelésre tegnap, többet nem vagyok hajlandó. Eddig mindenki értette a negyedéből is, amit leírtam, és soha nem mondták még a nálam okosabbak, az ezzel _munkaszerűen_ foglalkozó emberek, hogy hülyeséget beszélnék.

De tény, hogy tévedhetek. Tény, hogy tévedtem, mikor azt gondoltam, hogy megtisztelsz azzal, hogy átgondold, talán nem egészen hülyeség, amit beszélek - pláne, ha laikus vagy, mint írtad. Én segíteni akartam, hogy megosztottam a fórummal azt a tudást, amit hosszú idő alatt kapartam össze - kár, hogy nem értékelted, és egy nagy mozdulattal dobtad kukába.

 

Ha tényleg érdekel a téma, esetleg itt olvashatsz jobban utána (én ilyen mélyebbségben már nem foglalkoztam a témaval soha, bár nagy vonalakban tudom követni): http://www.diesel-chiptuning.hu/chip/muszaki.htm

 

Ha ez sem elég "műszaki" Neked, akkor nem segíthetek.

 

Egy dologra reflektálnék még, mert szerintem nem ment át:

> Nem ,ha nekem valaki ,nem csak szóbeszéd alapján hanem ész érvekkel

> megmagyarázza érthetően hogy ez így jó

 

Nem, nem azt mondtam, hogy jó, hanem azt, hogy nem feltétlenül "rossz". Hogy lehet ésszel is csinálni. Ha ezt se "megy át", akkor ne haragudj, bármi további kommunikáció értelmetlen és hasztalan közöttünk.

 

Ettől még maximális tiszteletem.

Előzmény: TUZI (807)