Borosi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 1
Just cause first look:

Egy órát játszottam a játékkal.A bevezető videó után rögtön bedobnak a mélyvízbe.Nincs tutorial,egy ejtőernyős ugrás után máris tűzharcba keveredünk.
Az irányítás nem olyan rossz,de jobb is lehetne.Az ellenség elég hülyén hal meg,egy-két pisztolylövés után is métereket repülnek.
Az autós lövöldözés jól sikerült,de ez nem ujdonság, számtalan játékban láttunk már ilyet.
A járművek (eddig autóval és motorral találkoztam) irányítása sem vészes.A kocsik nehezebben sérülnek mint a GTA-ban,kétszer is lezuhantam egy hegyről,mégsem borult a verdám lángokba.A motorról viszont azonnal leszedett egy rendőr.Vezetés közben egy F gombbal Rico (a főhős), rögtön az autó tetejére pattan,ez tetszett :),talán lőni is tud onnan,ezt még nem próbáltam.Ami nagyon nem tetszett az a víz alatt úszás.A tengeralatt nagyon rusnya minden,és maga a művelet sem egyszerű.
A grafika szép,legalábbis a környezet,a fák,az emberek,és a víz alatti világ annyira nem.A terület tényleg hatalmasnak tűnik a térkép alapján,nem lesz egyszerű bejárni.A gépigény nem túl nagy,szépen fut nálam.
Nehézség szerintem nulla,1 óra alatt egyszer lőttek le a zsaruk.Mesterséges intelligenciát eddig nem véltem felfedezni.Az első küldetésben egy börtönbe kell bejutni,vagy 50 ellenféllel álltam szemben,de minden harmadik után egy elsősegélycsomagot kaptam,tehát sikerült verfürdőt rendezni anélkül hogy kinyírtak volna.A mentés save-houseban történik ahogy a GTA-ban is.Első ránézésre egy hosszú,de kellemes játék előtt állok,kisebb-nagyobb hibákkal.

ha még nem kaptatok volna kedvet hozzá,itt egy pár saját készítésű kép: