rockermaci Creative Commons License 2006.09.21 0 0 98404

Ne hagyd magad Milka!!!

Igyal az egeszsegemre neked van igazad.

Azt viszont megfigyeltem, hogy neha rossz a testtartasod igy kifejezetten hasznos es ajanlatos is lenne szamodra ha nehanyszor hatba b...nak gumibottal, mert olcsobb mint a masszor. Utana johet az abszint is:))

De ez sajnos csak abrand, mert pl. a Fidesz is lemondta a gyuleset, azaz implicite felszolitotta hiveit, hogy maradjanak otthon. Ha tevednek es megis megkergetnek kerlek integess, de a sört meg veletlenul se dobd el menekules kozben.

Errol az egeszrol nekem pl. 87 jan. vege jut eszembe, csak ugy a magam agyabol kiindulva, amikor a ho ugy kb masfel meteresen beteritette az orszagot es en akkor mint bator ejtoernyos desszantos szolnokon vedtem a hazat (aki megelte tisztan emlekezhet, akkora rend azota se szeles e hazaban).

Szoval menteni a menthetot draga szazadom onkent jelentkezet, hogy ok akkor indulnanak es kerik, hogy elsokent ugorjanak assanak stb. Szazadosunknak oromtol csillogott piciny szeme, s kerdezte egyetlen piciny baranyat, ki szerenyen meghuzta magat, hogy fiam pisti te miert nem?

"mert en a tv elott ulve szeretnem harcolo bajtarsaimat a szukseges informaciokrol tamogatni, s kozben a korletet is rendben tartanam"

Ez a harcos forradalmisag azota is jellemez rovid sprint a boltig es vissza, de Milka te aki fennen ragyogsz szeretet hazank dicso egen kerlek te menj, s ne hatralj, ne hallgass Alicere es a tobbi demagogra.

Mert mit tudhat pl. Alice az eletrol aki Vitraynak tulajdonit olyan mondatokat amit Torok Laszlo vagy vki mas uvoltott a radioban 1988-ban. Vitraytol csak annyira futotta, hogy gyere kislany gyere. Mert o mar akkor egy ilyen perverz diszno volt.

Nem emlekszem tisztan Zsombolya emlitette volt, hogy kapok a sutijebol vagy sem?

Mert ez az elet nagy kerdese.

A tobbi csak mulo pillanat es utana sotetseg.

Na a sotetsegrol jut eszembe, hogy ez a sok bator ember miert ejjel megy az utcara:

"Minerva baglyat ejjel roptetik."

csak az okosok mivel baglyot nem talaltak kenytelenek voltak beerni kovel teglaval stb.

Előzmény: minden lébe kanál (98298)