kívül a magyarázat Creative Commons License 2006.09.21 0 0 13143
 

pernahajder válasz | megnéz | könyvjelző 2006.08.18 22:46:32 (13007)

Van itten sokkal sokkal fontosabb dolog is. Pl. az a bizonyos egykori felmérés.

Nem lennék meglepve, ha VM itt a fórumon kívül a magyarázat nicknéven szerepelne.

Előzmény: Pixy (13005)

 

 

pernahajder válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.11 23:45:43 (4068)

 Mégis mondd, kérlek: hogy fér össze ez a dagonyázás azzal, hogy Radnóti kapcsán megkövetted Mengelét?

Előzmény: kívül a magyarázat (4066)

 

 

pernahajder válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.20 22:14:24 (13140)

Látod, te szerencsétlen, azért jutsz folyvást rossz következtetésekre, mert beskatulyáztál a saját - egyébként zavaros - "logikád" szerint mindenkit. Természetesen nem vitatom, esetenként brilliáns ez a logika. Nem vitatom, egészen jó szövegelemzéseket produkálsz, főleg ha a tudálékos (lásd ilyen egyszerű ezt megfogalmazni, még "Frizu néni" és egyéb sértegető kitétel se kell hozzá) mellébeszélést kell kritika tárgyává tenni kőkemény marxista ideológia alapján. Csakhogy éppúgy foglya vagy a saját megalapozatlan előítéleteidnek, mint esetleg mi magunk. Vagy tán még jobban. Sőt, sokkal jobban. No ezért vagy esetenként brilliáns okfejtésed ellenére hiteltelen. Mert bár a szöveg-kritikában értelmesnek látszol, de a körülötted léterző világot ellenségednek tekinted.

Tudom, te is érzed ezt, ezért van a "kedves bolsh" másodnick.

Előzmény: kívül a magyarázat (13139)

 

 

 

Adódott egy kérdésem (immár több mint négy hete): hol van az a „bizonyos egykori felmérés”, és főként: mi a nagyon nagy gond vele?

Ezt kérdeztem. Azóta kussolsz.

 

Most pedig megfogalmazódik egy másik kérdés is: hol, mikor és hogyan lett itt megkövetve Mengele, méghozzá „Radnóti kapcsán”?

 

Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, akkor ugyan hülye vagy, de legalább a hülyeségedet komolyan lehet venni. Ám amíg nem válaszolsz, addig még az idiotizmusod sem vehető „emberszámba”, addig csak unalmas nyüszítés, amit művelsz. Merthogy a három hozzászólásban a „zavarosan briliáns logikánál” is briliánsabb logikával (a tiéddel) kiderítetted: a „kedves bolsh” tulajdonképpen „VM” harmadnickje.

 

Jól van. Az viszont egészen nyilvánvaló, hogy a hozzászólásaid egyáltalán nem viccesek, vagyishogy amit csinálsz, csak szimpla internetes idétlenkedés.