nájckingdom Creative Commons License 2006.09.21 0 0 9282
Még egy, itt ontopic reflexió az utcai eseményekről (ami szerintem eddig 100%-ban Gy. F. előre eltervelt pokoli forgatókönyve szerint zajlik):

Egyértelmű, hogy öngyilkos dolog lenne hagyni, hogy az álliberálisok eszeveszett dogmáik alapján még tovább , ill. teljesen leépítsék az ország honvédelmi képességeit. Az állítólagos liberalizmus valójában anarchizmus. Ahogy szükség van belső rendfenntartó erőkre is, nem lefaragott költségvetéssel, hanem megfelelő felszereléssel és kiképzettséggel (bár a TV-székháznál látott gyenge rendőrség szerintem Gy.F. tudatos provokációja volt, hadd rettegjen a középosztály, hogy ő lehessen a rendet helyreállító erőskezű államférfi), ugyanúgy szükség van megfelelő szintű honvédségre, határőrségre is. Ehhez valószínűleg elengedhetetlen a sorkatonaság, hogy minden férfi kiképzést kapjon fiatalon. Helyre kell állítani a honvédelmi nevelés teljes, mára szétverz intézményrendszerét is. (MHSZ, lőgyakorlatok már 14 éves kortól, stb, hazafias szellemű ifjúsági regények dotált kiadása, stb.)
A globális energia- és klímaválság tömeges népvándorlásokat, helyi és regionális háborúkat fog kiváltani. Egy önmagát naívan lefegyverző ország könnyű préda lesz. Valóban jók az adottságaink egy fenntartható gazdasághoz, alacsony a népsűrűségünk, viszont mai haderőnkkel ezt nemigen tudnánk megvédeni. Viszont haderőnk mai gyengesége mesterséges, az öngyilkos álliberális önlefegyverző pacifista ideológia észvesztő győzelmének terméke, amit persze még a Fidesz is magáévá tett (sajnos). Ideje észheztérni és rohamtempóban helyreállítani honvédelmi képességeinket. Hogy lóval, vagy anélkül, az itt most teljesen apróság, bár én persze híve vagyok annak is. (személyesen életemben nem lovagoltam, nem ez a motivációm).