Kriszta0105 Creative Commons License 2006.09.19 0 0 12468

Itt válaszolok a leveledre, mert a gépemnek - vagyis szerintem inkább a szolgálató hibája - megvan az az érdekes betegsége, hogy időnként nem tudok mailt küldeni. Rettenetesen bosszant.

 

Nagyon köszönöm ezt a rengeteg ajánlatot. Lenyűgöz, hogy ismeretlenül is ilyen szívélyes vagy, és egyből felajánlod a fél kertedet. Szívesen élek a lehetőséggel!

 

Szereztem tárgyát, és úgy tervezem, hogy hétfőn fogom beásni. Jövő kedden tudnék menni, vagy esetleg csütörtökön vagy pénteken. A délután nálad hány órát jelent?

 

Jól sejtem, hogy a jezsamen az bokor? A bokrokkal óvatos lennék, mert én is éppen kiástam egyet, és erre pillanatnyilag nincs koncepcióm, hogy hová tennék még - később pedig nehezen mozgathatók. Előbb-utóbb biztosan csinálok ilyen változásokat is, de most kihagynám. A gyöngyvirág cserjéről úgy sejtem, hogy nekem is van, de nem esküdnék meg rá, esetleg, ha teszel fel képet ....

 

A páfránynak és az árnyékliliomnak nagyon örülök, mert több árnyékos rész is van, ami elég kopasz.

 

Hát igen, azt hiszem/hittem az átlagnál sokkal több növényt ismerek, de több általad említetthez sem tudok képet társítani, pl. szappangyökér, salamonpecsét, tűzeső. Addig még kicsit nézelődöm a neten és biztosan ezek is beugranak.

Még egyszer nagyon köszönöm!

 


 

Előzmény: csotrog (12454)