Tywer Creative Commons License 2006.09.19 0 0 2518

Srácok, sokmindenben igazatok van, de egyet nem lehet mondani, hogy nem küzdöttek a pályán a fiúk.  Az első félidőben nem igazán, a másodikban aztán keményen.

 

 

A taktika annyit ér, amennyit a pályán megvalósítanak belőle a játékosok, és sajnos az első félidőben gyengén játszottunk. Ott veszítettük el a meccset és nem a végén. Így van.

 

 

Hozzáteszem, aki látta a meccset az megerősítheti, 4 játékos is hibázott 1 gólos hátránynál ziccerben, amiből a Debrecen könnyű kontragólokat lőtt. Szét is cseszett az ideg, hogy ahányszor feljöttünk, mindig hibáztunk... Kontragólok terén mi is jeleskedtünk, ahányszor gólt kaptunk a középkezdésből gól következett, ha nem kaptunk gólt akkor már nem dobtuk be mi sem mindig..

 

 

Állítom, ha sikerül kiegyenlíteni a kétszeri lehetőségből, 28-27, 29-28, akkor ez a Nyíregyháza nem kapott volna ki. Hát igen. Ha...

 

Jogos a kritikátok, de sajnos az edző ilyenkor már nem dobhatja be egy játékos helyett a sorsdöntő ziccereket, és egy ilyen meccsen sajnos nem lehet hibázni egyetlen 7 méterest sem, ahogy azt a debrecen megtette. Ez is igaz. Ott Barnának kellett volna bedobni.

 

A csapat azért dolgozik, hoyg ezeket a hibákat kijavítsa és ne remegjenek meg a kezek ilyen döntő szituációkban. Köszönjük a szurkolásotokat és az odafigyeléseteket a csapat irányában, további jó meccseket, minnél több győzelmet és jó szurkolást nektek a csapat nevében.

 

Köszi, illetve nincs mit.

 

HAJRÁ NYÍREGYHÁZA!

Előzmény: szkse (2517)