Ades Creative Commons License 2006.09.18 0 0 268
Gyurcsány, nagyon jól csinálja, sajnos... De a tény hogy valaki bevalja hogy hazudott még nem menti fel magát a múlt alól. Hazudni nem szép dolog, töb embert becsapni pláne nem, egy egész országot, meg bűn. Márpedig vegyünk egy gyilkost, nbeki sem bocsájtanak meg azért mert bevallotta, max enyhébb lesz az ítélet, de ugyanugy elítélik, itt se lehetne másképp, de birka nép ez a magyar, birkává lett a sok médium és hazudozás elnyomása miatt.
Nyilván ezzel fordítani akartak a dolgon, hogy az ellenzék ne használhassa fel kapányként. De ettől még ugyanúgy hazudtak , ugyanúgy becsapták emberek millióit.
Egy ilyen ember nem való miniszterelnöknek. Ha komolyan gondolná, ha komolyan megbánást tanusítana akkor le kellene mondania. De nem fogja meg tenni, ezzel is csak mentegetőzik, eltereli a figyelmet a valós okokról, mert fél. Mert mostanában mindenki sztrájkol. Az orvosok, a gyógyszerészek, a diákok, a családok.
Ez régebben nem volt így, mondjuk régebben a fidesz alatt. Nem azt mondom, hogy ők jól csinálták, sajnos mindenhol jelen van a korrupció, ugyanúgy a Fideszben is, mint az MSZP-ben az SZDSZ-ben és az MDF-ben is. Ez ellen nem lehet tenni. Sajnos....
De azt se lehet megcsinálni, hogy kampánycélok miatt, az országot a csőd szélére taszítjuk, majd jól megszorongatjuk a népet, merthát sokba került a kampány, ami a nép pénzén ment, és hát utólag be kellene szedni ezt a pénzt.
Magyarország nagyon rég volt ekkora sz*rban mint most. De ahogy a mai Magyar embert ismerem, türni, fog és nem fog semmit tenni ellene, mert félti a kis egzisztenciáját. Én is féltem a sajátomat, túl sokszor álltam már ki az igazamért, és túl sokszor néztem azzal szembe hogy nem kellett volna, mert sokan nem türik el az igazságot, és saját magukért mindenen, mindenkin átgázolnak.
Most szégyellek eme országban lakni, mert nem képes kiállni magáért, elfogad mindent, beletörödik mindenbe. Amint tehetem elmegyek innen, az biztos....