TigrisÚr Creative Commons License 2006.09.17 0 0 4884

Ez lenne a K1-es? Nekem bejön. Ha nincs lestrapálva, akkor egy ilyenre vevő lennék... :) Amúgy a környéken csomó ilyen szaladgál, ezeket nézegettem is. Az újabb elegánsabb, de szívesen megbarátkoznék a K1-gyel is. :)

Apropó, csak hogy derüljetek, egy sztori. A barátnőmet is megmérgeztem a robogózásba, néha felrakom őt is és ide-oda mászkálunk a Dion, csak ugye a rendőr meg ne lássa, de tanítom is motorozni, tetszik neki, most ott tart, hogy bizonytalankodik, ha görbül az út, de lassan elég kanyart rajzol ahhoz, hogy az is menjen. No, alapeset, hogy megtanítottam, hogy köszönni illik más motorosoknak, meg hogy kapaszkodni lehetőleg belém, és ne a hátsó kapaszkodóba/csomagtartóba. Aztán a minap láttam az Oktogonon egy burgost a csajával a pirosban. Váltott a lámpa, elindultak, a csaj meg csak feszített a kakasülőn, kapaszkodott mint a fene a gyorsulásban. Na mondom, ez azért nem célravezető, mire a srác elkezdett cikázni a kocsik közt, a csaj meg csak lobogott jobbra-balra, aztán a srác nyakába borult. Szóval lassan tanult a csaj, de azért csak megtalálta a helyes kapaszkodót. :)

Előzmény: vonSux (4880)