eve120l Creative Commons License 2006.09.17 0 0 12

Akkor most leírok valamit amit magam teremtettem annakidején , pontosan négy éve:

 

Jólmenő vállakozásom volt nagyon nagy bevételekkel, sok pénzzel, szép házzal , kocsikkal és mindennel ami a gazdagsághoz most magyarországon hozzátartozik.

És akkor történt valami, meghalt két közeli hozzátartozóm, és én ott akkor egy kicsit elgondolkodtam, és arra a megállapításra jutottam, hogy a hátán senki nem viszi el a vagyonát, nem érdemes sokat gyüjtögetni, mert hiszen ők is csak a ruhájukat vitték magukkal.

Ezeket a megállapitásaimat többször is elmondtam , és közben elkezdtem megismerkedni az ezoteriával, olvastam a könyveket , és közben nem tudtam mit cselekszek amikor a vagyonra vonatkozó megállapitásaimat hangoztattam.

Teremtettem!

 

Közben beteg is lettem, és el is váltunk, de kaptam egy nagynak számító vagyont a válás során amivel biztonságosan új életet kezdhettem... volna ...

De én nem! Nekem nem kell nagy vagyon minek?  Sikeresen elköltöttem és rossz befektetésekkel mind elment tőlem, amikor is rájöttem, hogy mivel is teremtettem meg ezt a helyzetet.

Hajtogattam mint a papagáj: "Nem kell nekem vagyon , nem viszem el a hátamon"

"Nem láttam én még hátizsákkal senkit sem eltemetni"

Azóta megváltoztattam a hozzáállásomat , sokat segitett András ebben...

És teljesen jó úton van az anyagi helyzetem, de megtanultam nem minden a pénz a vagyon, de kell ahhoz, hogy az ember ebben az anyagias világban biztonságban érezze magát.

 

Azóta Isten segitségével visszakaptam azt, amit elvesztettem, de nem akarva, hanem hagyva hogy úgy történjenek a dolgok ahogy történnek.

És nincs bennem félelem, hogy mi lesz holnap. Majd lesz valahogy :))

 

Csak azért írtam le , hogy lásd én teremtettem meg magamnak és tudatlanul.

Előzmény: babujaju (10)