mit ertesz kizarolagossagon?? hogy ez a szerep kizarolag a nore harul,vagy hogy csak ez lehet valakinek az elete celja??
nem hiszem,hogy barki azt mondta volni,hogy szulni es csaladot alapitani kotelesseg..Egy fraszt...En tiszteletben tartom,ha valaki maskepp gondolja,csak azt a bizonyosfoku lenezest,amit a pelenkamosas jelent nehany felsobbrendu,karrierista holgyemenynek,na,azt egy kicsit nehezen viselem.
Lehet sokmindennel magyarazni a bizonyitvanyt,lehet gazdasagi okokra hivatkozni,lehet a mai parkapcsolatok minoseget kritizalni,sok igazsag van benne.De ha valaki igazan csaladra vagyik,gyerekre,azt ez nemigen erdeklni.
Nekem pl 3 gyerekem van,nem elunk nagyon rozsasan,de mindenunk megvan es emellett elmondhatom magamrol,hogy a szakmaban nevem van,ismernek...Igaz,en vezeto beosztasra soha nem vagytam,fel ev izelitot kaptam belole evekkel ezelott,koszonom,nem nekem valo.
De az,hogy ez igy mukodik csupan jo parvalasztas kerdese,es rettenetesen sok szervezese.....Igenis meg lehet csinalni....