zividivi Creative Commons License 2006.09.17 0 0 212
//"....De tényleg a kommunistákra gondolsz? Mert ez a jelen 0,2 %-os elfogadottsági részarányuk alapján ők tul.képpen nincsenek is...."//


Átváltozóművészeink valóban kapitalistákká lettek, de a kapitalizmushoz sem értenek. Ha értenének, az elmúlt 17 év alatt valóban dübörgő gazdaságot csinálhattak volna, de csupán a szokásos nagrágszíjprogramra futotta tehetségükből.

Mindegy, minek nevezik magukat. Semmit sem változtak. Megszedték magukat oszt annyi. Szolgalalkű bagázs az egész. Hol a Nagy Szovjet, hol az amerikai megbízók utasításásait hajtják végre, önálló elképzelésük nincs, azt sem tudják mit kezdjenek egy országgal és a néppel.

Nem a volt párttagokról beszélek, csupán a hatalmat bitorló, átörökítő szélhámos dinasztiákról. Lehet, hogy valóban ők a lakosságnak mindössze 0,2%-át teszik ki, de a PÁRTjuk ugyebár semmivel sem működik különbül, mint a korábbi 60 év alatt.

Sajnálom szavazóikat, mert jobban át lettek verve, mint azok az emberek, akik tudták, hogy semmi jó nem származhat az MSZ(M)P-től
Előzmény: Törölt nick (207)