Tyűha Creative Commons License 2006.09.16 0 0 163

Ez tényleg szép és követendő példa. Őszintén.

 

Számomra nagyon szimpatikus szemléletmód és az ilyen gyerekek lelkileg, szellemileg is  egészséges felnőttekké válnak majd.  Minden tiszteletem a tiétek.

 

Azt gondolom sokunkat azok véleményei késztetnek  tiltakozásra, akik szerint a többgyermekes családokhoz jelentős mértékű anyagi erőforrást kell átcsoportositani az egy-két gyerekes családok jövedelméből. A pellengérre állitott szinglik mikroszkopikus kisebbséget jelentenek, körülöttük nagyobb a füst, mint a láng, őket csak fegyverként használják fel anyagi jobbulásuk érdekében.

 

Minden olyan követelésnek csirájában kell gátat vetni, ami a több gyermek vállalást, a nagycsaládosi életformát  közvetlen összefüggésbe hozza az adófizetők pénzével. A kettő között semmi féle összefüggés nem létezhet. Ha valaki sok gyereket kiván felnevelni, szive joga, ha megtudja termelni az általa elvárt szinvonalú  felneveléshez szükséges forrást, ( több példát ismerek rá) vagy ha nem akkor vállalja az ezzel járó lemondást. Utólag döntésének árát ne fizettesse meg a társadalommal, mert döntése nem a közösség érdekében, hanem kizárólag saját egyéni érdekeit szolgálta.

 

Ha ezt az álláspontot eltudják fogadni a nagycsaládosok, akkor létrejött a konszenzus. Ha követelnek, akkor ellenállunk a rablás fényes nappal fedőnevű akciójuknak.     

Előzmény: anyabanya (141)