Törölt nick Creative Commons License 2006.09.16 0 0 1107
Üdv.

 

23 negedi sorait az alábbiakkal egészíteném ki:

 

A National Geographic Channel által adott tévéközvetítés a világ egyik legnagyobb átverése volt! A kamrára még évekkel ezelőtt bukkant rá Rudolf Gantenbrink, német régész(mérnök), s ennek ellenére 2002-ig vártak a kamra felnyitásával. Miért nem folytathatta Gantenbrink a kutatást? Majdnem 10 évig az érdeklődés hiánya elég gyanús.

 

A „közvetítés” során az ajtón elkészült furatot már azelőtt látni lehetett, hogy a fúró a falhoz ér. Továbbá, míg az 1993-ban készített felvételeken a jobb rézfogantyú hosszabb volt, mint a bal, most épp fordítva volt. A műsort állítólag élő adásban sugározták, de ez biztosan nem igaz. Jó előre felvették az anyagot, és minden „zavaró” leletet eltávolítottak a helyszínről, mielőtt elkezdték volna a forgatást.

 

Számos óegyiptomi legenda, tekercs és sírfelirat tesz említést arról, hogy a Gantenbrink által felfedezett kamra rejti az ősök titkát. A tisztelt tudósok nem szeretnék, hogy az emberek megtudjanak olyan dolgokat, amelyek esetleg megváltoztatnák az ókori civilizációkról kialakult felfogásunkat, illetve megtanított múlt- és jövőképünket.

 

Ezeket a dolgokat is látni kell.

Előzmény: flash3 (1104)