flash3 Creative Commons License 2006.09.16 0 0 1104

Üdv mindenkinek!

Engem is nagyon érdekel egy prehisztorikus világcivilizáció létezésének lehetősége továbbá ezzel összhangban, hogy honan erednek az ókoriak. Olvastam Bauval és Hancock ebben a témában írott munkásságát, így ezek eredményei ismertek előttem.

Ezek közül A Titkos Kamra volt az utolsó melyhez volt szerencsém. Tudja valaki kzületek, hogy milyen irányba haladt tovább a könyv témájául szolgáló kutatás? Mert ugye annak nagyjából ott lett vége, hogy ott van a Nagy piramis királynékamrájának déli járata végén található két rézkillinccsel felszerelt kicsi ajtó,  mely minden valószínűség szerint egy titkos kamrát rejt. Ott van továbbá a Szfinx két mancsa között kimutatott "anomália" és az egész szobor alatt húzódó folyosó és a mögötte lévő háromszintes kútakna, az ún. "Ozirisz sírja", melyek magában foglalhatják a legendás atlantiszi örökséget, Feljegyzések Csarnokát.

Hogy az események ezen láncolata merre haladt tovább, történt-e előrelépés, erről nem sokat tudok. Igaz, nem kutatam -még- fel az egész világhálót ezügyben, gondoltam megkérdezlek Titeket! Így ha valaki hallott valamit a Gizában zajló lehetséges felfedezések folytatásáról, nagyon hálás lennék ha megosztaná velem és a fórum többi, velem egy cipőben járó, érdeklődő olvasójával! Előre is köszi minden infóért és linkért!