Primőr Creative Commons License 2006.09.16 0 0 715
Antalovszky József Krisztián élete


*1975. július 1-jén születik meg kisparaszti családban, Rákospusztán

*Már az óvodában mese közben vitákba száll az óvónénikkel, mert szerinte az Üveghegy és az Óperenciás tenger csak illúzió, maya, a valóságban nem is létezik.

*Már 5 évesen kezdheti az iskolát. Csendes, magányos gyermek volt, magyarból és történelemből mindig jó volt, viszont matematikából kevésbé. Különböző iskolai versenyeken szerepelt, ahol Rubik-kockákat rakott ki, és mindig ő nyerte a versenyeket.

*Apja később szakmunkásképzőbe küldi, hogy képzett bútorszerelő legyen, és fákat vágjon télire. Ezidőtájt, a fúrások és csiszolómunka közepette dolgozza ki elméletét a panteista filozófia megújításáról, valamint az egyház démonizálásáról.

*Az iskola elvégzése után az erdőbe menekül haragos apja elől, aki később szívrohamban meghal. Nyulakkal, mókusokkal és egyéb kisállatokkal barátkozik össze, valamint egy őzikével, és közben egyesülni próbál velük. Az erdőben végül összebarátkozik egy helyes fával, és egyesül vele. Megvilágosodásszerű élményen megy át, és részben ennek hatására úgy gondolja, kipróbálja magát a fővárosban.

*Eleinte piacokon árulja faragott áruit, és egy nap megismerkedik egy kövérkés kereskedőnek látszó emberrel, akivel összebarátkozik. A szabadságról, az erényről, a vallásról és művészetről diskurálnak nagyívű beszélgetéseikben, majd egyre több ember csatlakozik hozzájuk a parkban. Az itt tartott beszélgetéseiket lelkesen figyelték mind az emberek, mind a kisállatok. Egyszer a parkban sétáltak együtt, és Christian az eldobált sörösüvegek közt egyszercsak megcsúszott és a földre zuhant. Ekkor a fején átsuhant a felismerés: Aki felbukott, az sérült meg, és az esett el. Velem ez nem történt meg, rajtam nem nevetnek most másokÉn nem is létezem. Ekkor történt meg a végleges megvilágosodása.A későbbi beszélgetések során Christian speciális aurája miatt rengeteg madár és rágcsáló gyűlt köréjük, így aztán a zsúfoltság miatt a továbbiakban a panelban folytatták beszélgetéseiket.
A pénzforrásuk Krisztián tanfolyamaiból áll össze. Később Krisztián kiadja a Csend meditációt DVD-n és kazettán is, és az innen befolyt pénzekből már jelentős hatalmi tényező volt a környéken a társaságuk.

*Idővel egyre merészebben viselkedtek az egyházzal szemben, a falakat egyszercsak meztelen és szeretkező Jézus-képek és a pokol tüzében égő papok borították. Az Új Ember című kis terjedelmű lapjában írja, hogy "az ember nem tudatos létező", a tudat nála található, és ha tudni akarnak, "igyanak belőle, mint Jézus véréből". Jézust mint nőfalót ábrázolja, és a papok mint börtönőrök jelennek meg írásaiban.

*A Csaló egyház c. írása után a helyi papság annyira felháborodott írásain, hogy bosszúhadjáratot hirdetett ellene. 2011 áprilisában 14-én a "Feketeruhások" nevű fanatikus papi szövetség gépfegyveres támadást intéz a panelbeli központból kilépő
tagok ellen. Christian két fő segítője és ideológusa a helyszínen életét veszti. A parkoló gépjárműveket szitává lövik és felgyújtja a papokból és idős keresztény panellakókból összeverődött tömeg.

*Christian innentől kezdve menekül. A határon megállítják és a bíróságon egyházi nyomásra száműzetésre ítélik a Szent Anna szigetre. Egy kisebbfajta keresztet kell cipelnie a kikötőig felügyelet mellett. Útközben vad madárraj érkezik feléjük, és minden rendőrt halálra csípkednek. Antalovszky eltűnik a helyszínről, és több hírt nem hallanak róla.
Egyes információk szerint a delfinekkel és patkányokkal szövetkezett, és ténylegesen föld alatti bázist alakított ki, ahol világméretű forradalmat készít elő.

Itt az idő, hogy rettegjünk, mert hamarosan itt a világvége!