robi25 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 782

Oda már irtam egy összehasonlítást valakinek, bemásolom ide:

"Alteáról váltottam OII-re. Részben csomagtérmegfontolások, részben egy kisebb karcolás miatt:) Közben ebbe is beledobtam 15e-t, úgyhogy néhány különbség. (motorokat nem hasonlítok össze, mert azok különbözőek; a felszerelés ott Stylence, itt Ambinente tehát kb. ua) Amiben az Altea sokkal jobb volt az a váltó. Ott soha nem kellett kétszer nekirugaszkodnom egy fokozatnak, itt igen. A műszerfal zörgésével az Alteával voltak gondjaim, itt nincsenek (viszont mivel ez kombi itt a kombi rész nyiszorog, nem merevitették agyon:)) Amúgy pl. a fed.komputer kezelése ugyanaz mindkét autóban, még a különböző adatokat is azonos sorrendben mutatja. Néhány apróság: az Altea ülései picit kényelmesebbek voltak, viszont nem volt hűthető a kesztyűtartóm. Itt jobb a könyöktámasz, ott hááát:)) Amúgy a váltás döntő oka a családi állapotomban bekövetkezett változás, és ennek csomagtér mérettel való lekövetése volt:) Magyarul: az Alteába beleraktam a gyerekkocsit és kb. kész. Itt - mivel mondjuk kombi ezért Toledoval jobb lenne összehasonlitani - gondolkodás nélkül lehet beleszórni a lomot. Összegezve: az Altea szerintem jó autó - ja és biztonságos is, mivel karcoltuk itt már meg ketten is rendesen :) - de ha sok a cucc rendesen akkor vegyél Toledót vagy Skodát."

Szóval 16e km után egyelőre nem bántám meg, hogy az Octaviát választottam.

Előzmény: Törölt nick (780)