sz33 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 846

"tudom hogy fújsz rám ..miért?... "

 

1. Én és általában minden ésszerűen vitatkozó fél, állítását, itéletét megindokolja, érvekkel, tényekkel alátámasztja.

"Látom,már a saját elméleteddel sem egyezel."

Ezt a mondatot egy 7 éves gyerek is le tudja írni. Ha viszont egy értelmes felnőtt ilyent állít, akkor meg is kell tudnia indokolni, példát hozni az ellentmondásra. Erre már nem futotta, mert ez csak egy üres szólam volt, hogy írjál valamit.

 

2. "csupán érdeklõdõ, figyelgetõ vagyok"

Ha csupán érdeklődő és figyelgető vagy, akkor ne itélkezz olyanról, amihez nem értesz. Vagy ha igen, hiazen jogod van, akkor szakszerűen.

 

3.Amikor én azt állítottam, hogy hazudsz, akkor én részletesen dokumentáltam ( ha ki is törültetted) a hsz-ed végét, azután az én idézgetéseimet, ahol mindenki ellenőrizhette az igazságot. Ezt elismerted, ami karakánság volt Tőled, elismerem.

 

4." Neked nem áll jól ez a "mindenkinek, mindenre válaszolok, mert én tudom a frankót" szerep,"

Semmi féle szerepem nincs, de ha hülyeséget olvasok, jól áll, ha legalább egy 18 éves érettségire készülő diák általános tájékozottságának megfelelő fizikai alapismereteket közzéteszek.

 

5. "ami ott olvasható az köszönőviszonyban sincs avval,.."

Mi ez az állítás, ha nem színtiszta hazugság? Azt állítottad, hogy a gondolat "finom rezgés", erre az előbb említett általános színvonalon ismertettem a rezgések fajtáit, megnevezését, számadatait stb.

Még azt sem érted meg, hogy összefüggés van az állításod és a válaszom között??

Ha más nem a rezgés szóról rá jöhettél volna, nemde?

 

6. Az igaz, hogy hsz-ed nem nekem szólt, nem is állítottam. De az ember kötelessége, ha feltételezi, hogy egy marhaságot leírva esetleg egy tudatlan készpénznek vehet, felvilágosítani.

Előzmény: kisharsány (844)