23 negedi Creative Commons License 2006.09.14 0 0 1098

"A könyvből ez a kísérőcsillag elmélet ragadt meg bennem legjobban. Azt viszont nem tudom, hogy a Nemezis-elmélet mennyire számít ma számontartott vagy elfogadott elméletnek?"

 

A könyvnek ez a lényege, tehát, hogy egy kisérőcsillag számlájára irja az őshüllők kihalását. Sajnos nem tudom, hogy napirenden van - e még ez az elmélet, mindenesetre úgy tudom, hogy ezt a kisérőcsillagot - ha létezik ilyen egyáltalán, - még nem találták meg.

 

Egyébként ha már az őshüllőknél tartunk, - és nem csak tőled kérdezem Mathy, azért haszálok többesszámot - nem tudtok olyan könyvet amiben az utóbbi évek felfedezéseiről lenne szó? Arról beszélek, hogy az utóbbi kb. 5 - 6 évben rengeteg, korábban nem ismert őshüllőt találtak.

 

Egyébként lenne egy javaslatom, amit már korábban le akartam irni: Nem kellene az őshüllőkről egy másik topicot nyitni, ha nincs még? Ugyanis szerintem ez legalábbis nem teljesen ebbe a topicba való téma./Nem kell feltétlenül egyetérteni velem, lehet, hogy nincs igazam de a topic cime alapján szerintem ez nem pont ide tartozó téma./

Namost hozzáteszem, hogy valamilyen szinten egyébként engem is érdekelnek az őshüllők is de nagyon keveset tudok róluk.

 

Most jutott eszembe egy részben mostani felfedezés. A Balaton északi részén mamut maradványokat találtak.

Előzmény: Törölt nick (1097)