Mc-elek Creative Commons License 2006.09.13 0 0 11315

SLX-350!

Akkor most Te mi alapján döntötted el hogy a negyedik olaj a legjobb?(idézet tőled)

 mondhatnám hogy az irónia az irónia de mondhatom azt is hogy tapasztalat.

  egy pár ezer litert már beöntöttem egy párszáz autóba. ismerve őket egy párszázezer  km-en át. (idézet őnmagamtól, a lényeg még külön kiemelve!!!) (bocsi a kiabálásért de ez a rész minden idézetedből kimarad)

 

""""Amit pedig annyira zokon vettél:  "... Ha pedig bárki is azon töri a fejét hogy a minimum megkövetelt minőségnek sem megfelelő kenőanyagot használjon olajcseréhez az szintén csukja be a kaput. ...." azt azokra a szakikra értettem akik (esetleg) nem képesek beazonosítani egy adott gyári jóváhagyásnak megfelelő motorolajokat és/vagy azon törik a fejüket hogy az adott jóváhagyással nem rendelkező (ebből a szempontból a "futottak még") motorolajok közül melyiket lehetne mégis beleönteni a motorba...."""

  a szaki kifejezés nem a szaktárs hanem a szakember kedveskedő megszólítása (szerintem) akikről te beszélsz azok a szakbarbárok!  (bocsi de hogy ki mit idézet már nem birom követni, mindenki válogassa ki kedvére) egyébként ha megakartad volna érteni hogy mit akartam mondani,  megértetted volna, és nem a lényegtelen idézetekkel fárasztottál volna. ha nem csak a castrol volna. talán egy értelmessebb párbeszéd is kialakulhatott volna? (egy elméleti és egy gyakorlati szakember között)

   Mc-elek

ui: talán egy szakmába 31 év után is van élet és talán némi tapasztalat

 

Előzmény: SLX-350 (11285)