yoguh Creative Commons License 2006.09.13 0 0 506

Nem tudom, mi a baj a time sharinggel?

Nekem van üdülési jogom. Nem érzem , hogy átvertek volna. Sőt!

Nem tett senki fegyvert a tarkómhoz, hogy írjam alá, minden teljesen normálisan zajlott. Ez egy üzlet és engettessék már meg nekem , hogy én döntsem el,  hogy jól járok- e vele vagy sem. Szerintem az itteni hozzászólók közül olyanok ellenzik ezt , akik nem tudnak üdülési jogot venni és hát ugye az irigység... Vagy netán olyan  extime sharesek, akik nem  tudtak eladni ezért menesztették Őket és most minden rosszat mondanak erről a fajta üzletről.

 

Nem szeretem, ha palimadárnak neveznek.Nem szeretem , ha más dönti el , nekem  mi a jó. Miért ne vegyek pl. egy Nike cipőt , egy Mercit stb., ha nekem az tetszik , pedig van olcsóbb is a kínai üzletben v. egy Dacia Logen. 

 

Felnőtt emberek vagyunk ( legalábbis ezt feltételezem). Az életben döntéseket hozunk.  Nem biztos , hogy olyat , ami másnak tetszik, de biztos hogy magunknak igen.Én se mondom Nektek ( ellenzők), hogy: miért nem vettetek, hülyék vagytok?

Ti döntésetek, és ezt tiszteletben tartom. Mindenkinek el kell fogadni a másikat olyannak , amilyen , ha azzal nem árt másoknak. Élni és élni hagyni..., you know.

 

A time sharing igenis nagyon jó.

 

Üdv Mindenkinek