misek12 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 2334

Szia Lady Di,

tudod én is már sok fórumossal vitatkoztam, akár igazam volt, akár nem, akkor is normálisan tudtam véghez vinni. Bár van olyan is aki azóta nem ír a fórumra, de ez a saját döntése volt. Megsértődni magánügy.

De ettől függetlenűl értékelném a te hozzászolásaidat röviden:

2302 = elég durva volt (boccs de bármi is történt alpári a stílusod)

2320 = már érthetőbb és normális magyarázat (inkább így kéne) , bár a "Meg is érdemeljük, hogy a Shofar, az Önkormányzat, a felperesek de még a Közigazgatási hivatal is semmibe néz minket" - hozzászólásoddal nem értek egyet, kérlek ne írj többesszámban, hiszen engem és másokat sem néznek semmibe.

Csak annyit írnék hozzá a fórumhoz, hogy valóban be kellett volna fedni ezt az átkozott keserű eret (szegény patak lassan kiszárad annyit emlegetjük (:-) ) , de ezt a Shofar nem tette meg. A pereskedés írásos anyagából kiderűl, hogy a pereskedők saját vagyonuk és biztonságuk érdekében indították el a pert és nem azért mert szívozni akarnak velünk. A Shofar elhúzta elöttük is a mézes madzagot, hogy nem hiába nyelitek 2 évig a port mert utána lesz nektek szép patak, szép kondorosi út, és szép sár mentes zsákutca és a sok autó úgyis a mélygarázsban fog állni. Viszont ahogy part_wish is írja valóban úgy próbálnak engedélyt szerezni, hogy nem teljesített feltételek vannak még mai napig is. A Shofar palira akarja venni a hivatalt és látszat beadott papírokkal próbál kompromisszumos megoldást keresni. Pl.: a Csurgóin felújítom a járdát teljes hosszában, azaz jobb lesz mint az eredeti állapot. De akkor ti kedves önkormányzat engedjétek el a....

Kérdem én, velünk nem ezt csinálta rozi?

Előzmény: Lady Di (2328)