23 negedi Creative Commons License 2006.09.12 0 0 1079

Egyébként még egy dolog, ami azután jutott eszembe, hogy leirtam a véleményemet, hogy nem csak, hogy segitettek az atlantisziak, hanem olvastam olyat is, hogy be is "szivárogtak" Egyiptomba (is), és persze ugye más, - a térségbeli, - népek közé is. /Közép - Amerikába is./

 

Más: Ha még nem olvastad Robert Schoch francia geológus, A világ piramisainak rejtélye c. könyvét, akkor olvasd ki, érdemes. Egyébként bocs ha volt ez a könyv már téma, de onnan jutott eszembe, mert ő volt az aki először mondta ki, hogy geológiai  jelek (komoly esőzés nyomai - amiket Te leirtál,) utalhatnak arra, hogy a Szfinx régebbi mint azt hivatalosan kimondták.

 

Sajnos az emlitett régészek nem mondták meg, hogy honnan, mi alapján tudják, hogy mi van még a homok alatt pedig engem legalábbis érdekelne a magyarázatuk.  

 

Igen, annyiban mindenképpen alátámasztahtnák a dolgot, ha kiásnának mindent ami még a homok alatt van, mert akkor több épitményen lehetne vizsgálódni és könnyebben, hamarabb el lehetne dönteni a dolgot pro vagy kontra.

Előzmény: Törölt nick (1078)