oskeresztyen Creative Commons License 2006.09.12 0 0 156

Egy profecia a Janos Evangelium 8.fejezetébol. Mert ami a Bibliaban ketszer tortenik ugyanugy, azt jelenti, hogy hamarosan megtortenik. Itt Jezus ketszer ir a porba. Akiket porba ir, azaz Elitél, orok szenvedesre mennek: a kor politikai vezetoi.


Igen. Lesz egy per. Igen. Van egy botrany.


Jeremias konyve:
'17,13 Izráelnek reménysége, oh Uram! Akik elhagynak téged, mind megszégyenülnek! Akik elpártolnak tolem, a porba iratnak be, mert elhagyták az élo vizeknek kútfejét, az Urat!'


Csak Jezus cselekedete ismetlodott ketszer, de a kerettortenet nem. Azaz csak ennyit tudunk: lesz egy per, ahol a vadlokat eliteli az Isten, a Mindenhato, de a vadlott neve nem kerul a porba. A per korszakalkoto jelentosegu, kulonben soha, de soha, de soha nem kerult volna bele a Bibliaba ilyen rejtetten, de hamarosan az egesz vilag elott meztelen es leplezetlen modon.


A Per:


'8,1 Jézus pedig elméne az Olajfák hegyére.
8,2 Jó reggel azonban ismét ott vala a templomban, és az egész nép hozzá méne; és leülvén, tanítja vala oket.
8,3 Az írástudók és a farizeusok pedig egy asszonyt vivének hozzá, a kit házasságtörésen kaptak vala, és a középre állítván azt,
8,4 Mondának néki: Mester, ez az asszony tetten kapatott, mint házasságtöro.
8,5 A törvényben pedig megparancsolta nékünk Mózes, hogy az ilyenek köveztessenek meg: te azért mit mondasz?
8,6 Ezt pedig azért mondák, hogy megkísértsék ot, hogy legyen ot mivel vádolniok. Jézus pedig lehajolván, az ujjával ír vala a földre.
8,7 De mikor szorgalmazva kérdezék ot, felegyenesedve monda nékik: A ki közületek nem bunös, az vesse rá eloször a követ.
8,8 És újra lehajolván, írt vala a földre.
8,9 Azok pedig ezt hallván és a lelkiismeret által vádoltatván, egymásután kimenének a vénektol kezdve mind az utolsóig; és egyedül Jézus maradt vala és az asszony a középen állva.
8,10 Mikor pedig Jézus felegyenesedék és senkit sem láta az asszonyon kívül, monda néki: Asszony, hol vannak azok a te vádlóid? Senki sem kárhoztatott-é téged?
8,11 Az pedig monda: Senki, Uram! Jézus pedig monda néki: Én sem kárhoztatlak: eredj el és többé ne vétkezzél!
8,12 Ismét szóla azért hozzájok Jézus, mondván: Én vagyok a világ világossága: a ki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé lesz az életnek világossága.'


Azaz - ertsetek - Jezus elarulta a Kulcsot:
- Honnan tudhatjuk, hogy ez az asszony gonosz-e, ahogyan a vilag allitja, vagy jo? - kerdezte a nép.
- Onnan - Felelte Jezus -, hogy Engem kovet-e vagy a vilagot.


Ne higgyetek a hazugsagnak, mely elvesziti a vilag nepeit. Ne higgyetek a kabitasnak, a drogoknak es a metszo sugarak okozta fekelyeknek, mert Isten Igejet, az Eletet vetitek el, es a bekesseg egyetlen es utolso remenyet arra, hogy felkeszuljetek. Hogy felkeszuljetek arra, mielott bekovetkezik ratok, mert nem, mert nem, mert nem tettetek meg mindent azert, hogy megvedjetek bekevel, de hatarozottan, szeliden, de kovetkezetesen, szeretettel, de bator szivvel az Emberiseget. Az Emberiseget. Az Emberiseget.


Eljetek inkabb Istennel a Jezus Krisztus szerint. Eljetek a vilag nelkul, hogy elhessetek Atyankkal, Aki Jo, Aki Befogadott, Aki Elmondta - miutan a trukkok megbuktak, mert lesznek trukkok es lesznek hazugsagok - orok eletem van.


Dicsertessek a Jezus Krisztus, miondorokkon orokké.


Amen! Amen!


Bekesseg Veletek.


Molnar Ferenc.
Roma, Italia.

Előzmény: 144000 (149)