szponzor Creative Commons License 2006.09.11 0 0 2295

Teljesen egyetértek. Az 1997-es malajziai csapat számomra is etalon. Éppen ezért fájlalom nagyon, hogy tagjai nagy valószínűséggel már nem lesznek világbajnokok. Mondjuk 32 évesen Samuel  még javában eldirigálhatja Dél-Afrikában az argentin védelmet, 30 évesen pedig Cambiasso még mindig a legjobb korban lesz, de Aimar vagy Riquelme már nem hinném, hogy ott is kerettag lesz majd.

Így utólag visszanézva a 2001-es csapat tagjai valóban nem sokra vitték. Saviola nem lett meghatározó játékos egy nagy klubban; Coloccini, Burdisso és Cetto eddig többet padoztak európai klubjaikban, mint játszottak; Arca Északkelet-Anglia összes kiesőjelölt csapatát körbejárta már; Rosales nem nagyon tűnik ki a mélyrepülő Ajaxból;  Lux inkább visszafejlődik, mint fejlődik; Romagnoli - akitől pedig sokat vártam - eltűnt. A 2005-ösök pedig még ma is olyan fiatalok, hogy nem lehet eldönteni róluk, hogy mire viszik. Mondjuk Messi, Zabaleta és Agüero eddig ígéretes.

 

Hogy ne csak az argentinokról offoljak itt, megjegyezném, hogy érdekes módon a 2003-as brazil U20-as világbajnokok közül is kevesen futottak eddig be. Pedig már 22-23 évesek!

Előzmény: brasil82 (2293)