HatfaludyFeri Creative Commons License 2006.09.08 0 0 7
Na, egy emlék, elmesélem nektek....

Kb. 6 -éve történt, hogy megismerkedtem egy szinésznővel, aki korábban az egyik vidéki szinházban játszott. Azután felkerült a fővárosba, de megismerkedésünk idején szerepeket már nem vállalt. Úgy a 30/40 -es évei fordulóján járt, magas, karcsú, -telt, egyszóval nagyon jó alakú és összességében csinos hölgy volt. Az intellektusa is megfelelő - ez egy szinésznél nyilván nem lehet probléma. Státusza: 1 gyermekes elvált asszony.

Megbeszéltük az első randit, a kisfiát elhelyezte éjszakára a barátnőjéhez, hogy ne zavarjon bennünket senki és semmi. Délután 5 -re mentem, szép nagy belvárosi lakásában már várt engem.

Utcai ruhában fogadott; szoknya, blúz, alatta egy bugyi. Ez idáig teljesen normális eset, de az már egyáltalán nem, hogy nem mosakodott meg. Még akkor sem amikor levetkőztettem és mielőtt szeretkezni kezdtünk volna. A falloszom persze kőmerev lett a szép meztelen női test látványára és ekkor nem érdekelt, de a nő kimondottan büdös volt! Nem arra gondolok, hogy punciszaga volt, mert az még spannolta is volna a feszültségem, hanem a minden porcikájából áradó issszonyatos izzadtságszaga! Pedig még a puncija is gyönyörű volt, afféle cirmos- szirmos....

Többet aztán nem is találkoztunk.....
:-(